Alyatrd Bebeğim 45 günlük gece mamadan sonra gazını alıyorum ve uykusu dağılıyor tekrar uyutamıyorım, uyutmak yaklaşık 2. 3 saatimi alıyor . Sizin bebekleriniz nasıl uykuya geçiyor merak ediyorum 😒
Donmez-hazal Alyatrd malesef hakkından gelemediğim için ayakta sallamaya alıştırdım evde tek başıma baktığım için başka türlü uğraşamıyorum zor oluyor bebeğim 2.5 aylık
Seydasarp Alyatrd kucakta maalesef buna alıştırmak diye bşy yok bnce çatlayana kadar ağlıyor daha 35 günlük geceleride oturarak uyuyorum beşiğe koyunca uyandığı için hep kucağımda kırk çıkınca sihirli değnek değmicek sonuçta nasıl başedicem bi fikrim yok
Balevlat26 Alyatrd 55 günlük uyumuyor. Ayagmda sallıyorum kucagmda sallıyorum benim içim geçiyo o hep mıkır mıkır gece de aynı gündüzde hep sabır diyorum. 2 saat ayakta sallayım uykuya daldı deyp brakyrum 2 dk snra aglıyor
Donmez-hazal Alyatrd çok zor dalıyor ama her çocuk aynı değil bazen iki saat salııyorum bazen beş dakika
Daphnemom Benim de 45 günlük bu haftaya kadar beşiğine koyuyodum uyuyodu kendi kendine bu hafta anadizinde uyumaya başladı beşiğe koyunca ağlıyor, ben de anadizini beşiğin içine yerleştirdim öyle uyuyo, tabi önce göğsümde iyice uykuya dalıp. 🤦🏼♀️
Melissa95 Yatirririm yatagina emzigi veriyorm sadece biraz mizirdaniyor en fazla 2 dk icinde yataginda uykuya daliyor
Keskeuyusam Valla uyumadığı için bu soruya cevap vermiyorum uyutanları bağlar oh ben rahatım uyumadığı için nasıl uyulacağımı da düşünmüyorum nasıl olsa uyumuyor banane
Hilal06 2 ay 14 günlük oğlum var ilk başlarda uyumakta sizin gibi zorluk çekiyordu sonra kucağıma alıp kulağına sürekli ara vermeden la ilahahe illallah zikrini okudum belki on belki yüz belki bin kez alıştı yarım saate daklıyordu şimdi 4 5 kez söylediğim an hamd olsun binlerce hemen uyuyor
Eymen1911 Benimde 59 günlük keyfine göre uyuyor gece uyutmak çok zor uyuduğu an yatağa bırakınca da uyanıyor malesef ama her gelişim dönemi gibi Buda geçecek🙏🏻