Elannesi1041 ilknur_acr94 benim bebeğim küvezde kaldı doktorum tavsiyesi 3 saate bir sağ dedi ve hiç aksatmadan gece bile kalkıp sagdım gün geçtikçe arttı ilk 40 cc olan sütüm düzenli sagmayla ve son damlasına kadar boşaltmaya net 10 dakka iki gögüs 20 dakka sütüm bir haftada 200 210 cc oldu bol su ile destekle
Sedonay Benimde sol göğsum den sağ mememe göre daha az geliyor sol göğsüm yara ve geçmiyor doğum yaptığımdan beri verimli emziremiyorum sol mememi çok acıyor çünki ben yaraya bağlıyorum az olmasını
Tazeanne1811 ilknur_acr94 sürekli sağım yapın dolmasını beklemeyin her saat her emzirmeden sonra ancak öyle artıyor ne içecekle ne rezeneyle sadece emzirmek ve sağmak artırıyor
munevverusta ilknur_acr94 bol bol emzirdim benimde öyleydi pompa kullanmaktan harap oluyordum be çok az süt çıkıyordu (40-50 ml) bıraktım pompayı sadece emziriyorum sürekli öyle 2 saatte bir felan değil yarım saatte bir emzirdim durdum zamanla arttı artana kadar sabredin moralinizi de her daim yüksek tutun bol bol sıvı tüketin Allah’ın izniyle artacaktır