Aselin_Annesi20 Kızlar merhabalar 24 aylık bebişlerinizin boy kilosu nasıl 23-25 aylıklarda olur bide gün içinde neler yiyorlar 6 aydır hiç kilo almayan bebişi olanlar neler yapıyor bilgilendirmisiniz beni
Annesirintugceuzun Aselin_Annesi20 25 ay 21 günlük kızım. 92 cm ve 13,5 kilo. Kahvaltı yapıyoruz süt eşliğinde çok güzel bir şekilde, öğlen çorba ve meyve, akşam yemeği, kek ve süt Ya da kurabiye ve süt istiyor akşam 19:00 gibi. 20:15 te muz yiyor ve 20:30 uyku. ☺️🌺
Aselin_Annesi20 Annesirintugceuzun ayyyy maşallah kurban olurum ya dua edin benim kızımda düzenli yesin bide kendisi yesin artık yoruldum ağzına bir şeyler vermekten bide kızım 6 aydır bir gr bile kilo almıyor neyden kaynaklanıyor olabilir acaba
Annesirintugceuzun Aselin_Annesi20 Çok hareketliler çok. Benim kızım 1 yaşında 10,5 kiloydu , 2 yaşını geçti ve 13,5 oldu ancak. Bir dakika durmuyorlar ki. 🤦🏻♀️ İnşallah güzelce yemeğini yer bebeğiniz 🤲🏻🌺
Aselin_Annesi20 Annesirintugceuzun asla kendi başına yemiyor hep ben yediricem bıraksam günlerce aç durur ah inşallah hergün dua ediyorum
Annesirintugceuzun Aselin_Annesi20 Benim kızım da tam aksi. Israrla kendisi yemek istiyor. Çorba dışındakilerini yemesine müsaade ediyorum. ☺️😁 yemek konusunda bir tavır koyun bence. Yemeğimiz bitsin kitap okuyalım , boyama yapalım gibi. Ama o yemek bitecek 😁