16022019 Bebeğim 2 günlük her idrarını yaptıgında bezinde pembe minik lekeler görüyorum. Bu durum normal mi?
lalelikiz 16022019 bnm bebegimde de oldu beslenmesi biraz azsa oyuzden oluyomus doktor normal dedi. Sık emzirirsen gectigini goreceksin. Birde kristallesme diyolarmis bu duruma
Cagla 16022019 cnm bebegn kizsa eger annenin regl hormonu ilk zamanlarda bebektede gorulebilirmis. Küçük regl oluyormus oda. Ben sormustm doktora bana bu aciklamayi yapmıştı normal yani
Minikbezelyem87 Benim kızımda 11 günlük ilk 5 gün oldu kontrole gittiğimizde doktor kız bebeklerde normal olduğunu belirli bir süre gelebileceğini söylemişti telaşlanma yani canım şuan tamamen kesildi zaten
Durumommy Benim kızımda da oldu ama sadece bir gün sürdü mama takviyesi yaptım 3-4 gün süt iyice inene kadar aç kaldığı için oluyor susuzluktan bence biraz mama verin derim ama siz bilirsiniz
16022019 Cok tesekkür ederim cevaplarınız icin. Emzirmem biraz zorlu geciyor uykusundan zor uyandırıp emziriyorum. İnsallah rutine döneriz❤️