ezgi_kusun_annesi Merhaba anneler 3 aylık bebeğim var ve son 10 güne kadar yeterli sütüm geliyordu fakat 10 gündür azalma oldu 5-6 çeşit anne çayı denedim, malt içeceği aldım rezene düzenli içiyorum ama eskisi gibi değil. Başka bir önerisi olan var mı?
Kelebegimmmm ezgi_kusun_annesi hiçbr yiyeck içeck süt yapmıyr. Sütün azaldığını anlayamazsn. Meme yumuşar çünkü meme terbiye olur
berkana ezgi_kusun_annesi her emzirmenin sonuna 15er dakka sagarsan emin ol en geç 1 haftada sonuç alırsın. Bol bol da su ic kuzum
Dilayy58 ezgi_kusun_annesi bende rezene ve papatya çayı, dereotu, su ve uyku sütümü çok güzel arttırdı
ezgi_kusun_annesi Kelebegimmmm evet yumuşak oluyor ama bunu hiç duymamıştım nasıl birşey ve ne kadar zaman sürer? Daha önce sertleşetiğinde dolu oluyordu sağdığımda daha çok süt geliyordu şimdi genelde yumuşak
Caglaaermiss Kelebegimmmm Terbiye olur ne demek bilmediğim için soruyorum çok duyuyorum meme terbiye olur cümlesini de
Kelebegimmmm ezgi_kusun_annesi bundan sonra böyle ilk zamnlar o sertlik. Yumuşak olması daha iyi yağlı süt oluyr. Bebeğn emdiği kadr süt olmadı meme terbiyesi dmek. O miktarı bebek belirledi
Yagmursonrasitoprakkokusu ezgi_kusun_annesi azaldığını nerden anladınız? Bence gögüsleriniz terbiye olmuştur sütünüz azalmamıştır. Eğer bebeğinizin çişli bez sayısı yeterli ise endişe etmeyin bence, doyuyordur ve sütünüz yine yetiyordur 😊
ezgi_kusun_annesi Yagmursonrasitoprakkokusu söyle dedigim gibi genelde artik yumusak birde onceden emdikten sonrada sagdigimda illa 90 cc ve ustu tekrar süt olurdu simdi emdikten sonra sagiyorum pek cikmiyo ama cok sukur bez dolumu iyi, uykusuda iyi doymasa uyumaz diye dusunuyorum ama sonra yetmiyo mu ki diye icime kurt dusuyo
Dilayy58 ezgi_kusun_annesi duştayken sıcak suyla göğüslerine masaj yaparsan süt kanalların açılır süt verimin artar
Yagmursonrasitoprakkokusu ezgi_kusun_annesi yok yok hiç endişeniz olmasın aynı durumu yaşadık ben de çok tereddüt ettim ama şükür ki doyuyor
Fulyaalinmina ezgi_kusun_annesi emdikten sonra benim 2 memeden en fazl 30 çıkıyordu yine de yetiyordu sütüm 😊 yetiyordur emin olun
Kelebegimmmm ezgi_kusun_annesi zaten çoğu kişi mamaya böyle başlıyr. ‘Meme yumuşayınca süt azaldı’ algısı
Narinom838228 ezgi_kusun_annesi instagramda anne odası hesap ismi momstok çayı 60 tl kullanan annelerin msjlarıda var bakarsınız emzirme danışmanı kendi hazırlamış içeriğindeki bitkileri herkes duacı kadına
ezgi_kusun_annesi Yagmursonrasitoprakkokusu çok tesekkur ederim ne yiyip ne icecegimi sasirmistim bunu bilmem iyi oldu 😊