Emirin 2 aylık benekleriniz günde kaç defa kaka yapıyo kakalı bez kaç tane değişiyosunuz gün içerisinde
Annecebebek7 Emirin günde 7-8 defa yapıyordu çok şikayetçiydim son günlerde azaladı bugün 1kez yaptı normale dönüyor şükür 2ay 16günlüğüz
Baldantatli Sadece anne sutu aliyorsa 10.gune kadar yapmamasi normal. Sikinti buysaa. Bebegin emme sikligina ve sutun durumuna gore degisir bebeklerin bazilari sutun tamamini eritebilirmis ama her gun yapmasini beklememek.gerekiyor
sseeddeef benim bazen 4 gün yapmadığı oluyor yaparsada günde en fazla 1 ve ya 2 kere oluyor .kızım tam 2buçuk aylık.
Emirin sseeddeef bizim bir gün yapmasa huysuzlanıyo bizde doktor önerisiyle kulak çöpünü zeytinyağına batırıp poposunu uyararak yaptırıyoruz
gulcanalbayrak01 sseeddeef Benim oglumda 4 gunde bir kere yapiyo anca doktora goturmeyi dusunuyodum normal mi yapamamasi. Kendini cok sıkıyor kızarıyor
Emirin yusufumyasemin benimde bugün hiç yapmadı ama çok az leke kadar gelmişti sanırım bu normal ben yeni doğduğundaki gibi sık yapmasını bekliyorum
Baldantatli Emirin vucudun git gide ihtiyaci artacagi icin sutun tamamini harcayabilir bebeklerim hergun kaka yqomasi bekleenmemeli önemli olan rengi ve kan olup olmamasi
yusufumyasemin Emirin bilmiyorum ya mamadan yada normal diye okuyorum nette emin olamadım ama huzursuzlanıyor bebeğim
sseeddeef Emirin bizde bi huysuzluk olmadığı için uyarmadım hiç . sürekli uyararak kaka yaptrmanında sakıncalı oldugunu söylemişti doktorumuz bilginiz olsun sizinde
sseeddeef gulcanalbayrak01 eğer sadece anne sütü ile besleniyorsa 10 güne kadar yapmaması normalmiş. yinede doktorunuza sorun ben yanlış yönlendirmiş olmayayım çünkü benim bebeğimde 4 gün yapmasada herhangi bi huysuzluk olmadı şimdiye kadar
Emirin gulcanalbayrak01 bence kabız olmuş sıkıyosa rahatsızlanıyo demekki benim oğlumda baya sıkıyodu kendini sıktığı için çok terliyodu
Emirin sseeddeef huysuzlandığı için yapmak zorunda kalıyoruz yoksa uyumuyo hiçbi şekilde😒bizim doktorumuza bizde sorduk sıkıntı olmaz dedi sonuçta yağa batırıyoruz yağ da kolay yapmasını sağlıyo bayanrahatlıyo mecburen yapıyoruz gaz sıkıntımızda var çünkü gazıda çıkıyo öyle inşallah bir sıkıntı çıkmaz🙏🏻
AzraHatice Emirin 3 ayımıza yeni girdik günde 2 veya 1 defa yapıyor Biogaia kullanıyorum gaz sıkıntımız için de
gulcanalbayrak01 sseeddeef Evet sadece anne sütü iciyor acemi oldugum icin korkuyorum belkide normal dediginiz gibi