Belinayyy Kizlar merhaba 13 gun once dogum yaptim normal dogum ve dikislerim var hala ipleri dusmedi hala ara ara agriyo oksurmek wc ye gitmek can acitiyo. Sizin iyilesme surecleriniz nasil oldu dr kontrole gelmene gerek yok asiri kanaman yada agrin olmadigi surece dedi.
Ozgezafer Belinayyy dikilerim 1 ayda iyileşti ama tam ağrıların geçip tuvalette rahat etmem 40 gün sürdü ayrıca bebim dikişler düşmedi hiç kendiliğinden kaybolan dikişlerdi. Bide doktora 40 kontrolüne gitmen lazım
Cagla Ar-As evet benm doktormda onermisti. ilk 3 gün zorlandm daha sonra ara ara agrilar oluyodu ama tuvalette fln hic sorun yaşamadım. Sabah aksam yikiyodum vajina icin olan jelle. Tavsiye ederm iyi geliyo Belinayyy
Ar-As Canım vajinanı özel vajina şampuanları var onlarla yıka mikrop kapmışsa eğer tuvaletini yaparken yanma olur. Birde benim ilk doğumum normaldi 10 gün içinde atmıştı dikişler ama kimisinde 15 20 günü buluyor diye duymuştum. Bunun için doktora gitmene gerek yok oda sana bi vajina şampuanı yazar çünkü. Sebamed’in var tavsiye ederim cnm..
Ozgezafer Belinayyy aa tuhaf çünkü ultrasonla bakması gerekiyo içerde pislik kalmışmı diye ve rahimin durumuna
Ar-As Belinayyy yoo benim doktorum bana yazmıştı ilk çocuğum da doğumdan sonra vajina temizliğini onunla yap şampuan kimyasal olduğu için tavsiye etmiyoruz demişti..
Belinayyy lalelikiz evet baticon kullaniyorum bende dusmeyince hala sasirdim o kadar uzun olmasına normal de 10 gun sonra kontrole cagriliyo diye biliyorum dikisde ole duser sandim
Belinayyy Ar-As dogrudur canim herkezin bakis acisi farkli iste vajinaya pek bise kullanmayın demislerdi