Ece_efe Merhaba kızlar geçer diye bekliyorum ama 2 haftadır geçmiyor yüzünde pütürlü bi kızarıklık var geçmiyor fotoğraf yükleyemiyorum bakmanızı istiyorum aslında bilen söyleyebilirmi nasıl yüklüyoruz böyle bi yazı çıkıyor resim ekle deyince
Kerimaydeniz91hotmail Ece_efe cnm bebeğim Bir buçuk aylık hala devam ediyor o kızarıklığa geçti diyorum tekrar daha fazlası çıkıyor üstelik kafasın da alnında da çıkıyor onlar sarı ya dönüyor … Bende bişey anlamadım bu işten 😔
Bireylulmeselesi02 Ece_efe alerjiye benzettim canım benim oğlumda da vardı öyle alerjisi çıktı ne yazık ki😭
Deletedmom_29 Ece_efe sürekli nemlendirmek gerekiyor. Benim bebeğimin geçse de tekrar çıkıyor. Şu an süt ve yumurta diyetindeyim bebeğim 5 aylık
Deletedmom_29 Ece_efe 1 aylıkken yanaklarla başladı 3 aydan sonra kulak arkaları, şimdi de el ayak bileklerinde. Hatta dizinin arkasında da başlamış 😔 yüzü oluyor geciyor ama diğer yerler tam geçmiyor
cideee07 Deletedmom_29 kulak arkası için ne kullanıyorsunuz acaba bizimde var süt ve yumurtayı kistim. Bi de nasıl anlaşıldı
Deletedmom_29 cideee07 alerji diye düşünmedik genetik diye düşündük ama kakada kan görünce diyete başladık gözlemlicez test yapilmadi. Kulak arkasi için bir krem vermişti doktor kortizon içeren şimdi ismini söylemek istemem sonuçta haricen kullanılan bir şey değil normal ilaç. Ama her yerine kullandığım nemlendirici Bioderma atoderm balm
cideee07 Deletedmom_29 mustela kullanıyorum ema işe yaramıyor sanırım 5 gündür geçmedi çoçuğum kaşıyıp duruyor . Deneme yanılma yolu ile mi ilerleyeceksiniz ne zamandır diyet yapıyorsunuz . Bir haftadır yapıyorum bi gelişme yok valla çok moralim bozuldu