Busraygtt Bebeğin gaz sancısı için bu aralar hep kimyon duyuyorum kaynatıp suyundan bebeğe içiriliyomus emin olmadan yapmak istemedim acaba deneyen uygulayan varmı yardımcı olursanız sevinirim
Belinaysmom Busraygtt ben denedim yaptımda 2çay kağıdı verdim bebeğime kendimde içtim papatya çayıda iyi geliyor kendinizde içebilirsiniz :=)
Kkubu80 Busraygtt evet tane kimyon demlenip içiliyor bebeğe de 2 kaşık veriliyor canım 2-3 cay kaşıgı doktorum da ver demişti
Cizrelili Busraygtt bence siz için en azından çocuğa da sütten geçer bende kimyonu yemeklerime koyuyorum öylece bebeğime geciyor
Kkubu80 Busraygtt aktardan eşin tane kimyon alsın canım suyu kaynat bir bardaga kimyondan at biraz 5 dakika kadar demlensin sonra süzüp iç sen 2-3 çay kaşıgı da bebege ver
Alininannesi9 Busraygtt bebeğiniz kaç aylık ki? Bende yeni anneyim burda çok okudum veren iyi geldiğini söyleyende var vermeyin delirdiniz mi diyende var.kararı siz verin umarım sorun olmaz🥺bende geçen gün anason vermiştim mesela onada aslaaa diyolar
Ozii_celk Busraygtt kimyon vermeyin onun yerine rezene verin günde 2 çay kaşığı verilebilir. Kimyonu siz için rezene anason için