1annee1 Rabia88 evet cnm. Bnm oglum 8 kilo gayette sigdi daha genişlik bile var. Bn sağlamligindan tereddut ediyordum ama saglam. Yalniz icine daha genis guzel bi minder bulman gerek
Damladerin Rabia88 eşim internetten aldı ama mağazada salıncak 180 yurutec 80 falan olması lazım baby hope
Meryeyp Rabia88 dönencemiz var onu uykudan uyandıktan sonra bakarsa ancak öyle bakıyor yoksa basıyor çığlığı beni al diye 🙈🙈
Damladerin bsk89 baby hope yurutecin oyuncu kısmı çıkıyor yemek masası oluyor salincaginda çıkar tak yapabiliyorsunuz m
Mehmetalp Wollex newyork brooklyn. Tekerli vs. Rahat bişey olsun istedim. İlerde aktivite masası olarak da kullanmak istiyorum çünkü.
Asya0307 Mehmetalp mama sandalyesi yorumlarani bakarken tesadufun gordum yorumunuzu, Farkli bi mama sandalyesine benziyo aldiginiz nasil memnunmusunuz ve fiyat ne kadardi?
Mehmetalp Asya0307 bana hediye geldi. Çok rahat kullanımı. Tek dezavantajı tepsisi kolay çıkmıyor. Alırken tepsisi kolay çıkan almanızı ve minderi çıkanları tercih edin çok kirleniyorlar çünkü.
Asya0307 Mehmetalp o şekilde olanlarida mi var? Bende mama sandalyesi arasitiryorumda bunu goruncede farkli gekdi hosuma gitti