(3 ay 18 günlük) Ya kızlar anlamıyorum emek istemiyor illa saatlerce ac kalıcak öyle emecek öyle emdiği zaman da hızlı gidiyor sütüm az emiyor sinirleniyor sağdım sütümü iki taraf toplasan 50 cc filan çıktı emzirme sonrası öyle fazla da emmedi üstelik sütüm mü yetmiyor acaba diyorum kilo alımı iyi 2950 gr doğdu şuan 7 kiloya yakın ne yapmam lazım sütümün olması için bol bol emziriyorum ama iki gündür emmek istemiyor bide gece sabaha kadar göğsümde emerek uyuyor ondan hiç dolu dolu ölçemiyorum ne kadar sütüm oldugunu annem dedi ki sağ iki üç gün hesapla eğer azsa çocugu aç bırakma kızım mama ver dedi mamaya karşı biri değilim ama ememesi sütün az oldugunda mıdır meme reddi değil çünkü diyelim ki 3 saatte bir emiyorsa normalde iki gündür 4-,5 saati geçiyor o zamana alıyor doyacak kadar da emmiyor
Not :Atak haftasında gözüküyor internetten hesaplama yaptığımda 35 günden oluşuyor bebeğiniz ise bugun 3. Günde bu hafta fırtınalı gececek diyor benim bildiğim atak haftasında bebek emmek ister sürekli😑