CemreKerem35 esmanurguzell Bebeğin boyuna kilosuna da bağlı ama bence bu dönem çok hızlı uzadiklari için 6-9 ay idealdir en azından kış sonuna kadar giyer .
Eesay esmanurguzell 1-3 ay olanlar artık küçük gelebilir. En uygunu 3-6 olanlar ama bebeğinizin kilo ve boyuna da bağlı🌸
drn5410 esmanurguzell benim kızım 6 aylık olacak hala 0 3 ay zıbın giyiyoruz bazı kıyafetlerimiz var 9 aylık yani karışık bende anlamadım markaya göre kalıba göre çocuğa göre çok değişiyor bence 🤭
Medusafer esmanurguzell benim bebegim hep ayına göre giydi 2 aylıkken 1-2 aylık 1-3 aylık giyiyordu ben buyuk şeyler giydirmeyi de sevmiyorum o yüzden tam ayına üzerine göre giydiriyorum ama benim bebegim öyle tombul değil normal kiloda
Selin-34 esmanurguzell 1-3 ay alıyorum ben ama 3-6 ayda aldığım oluyor bu ay alışveriş yaptım 3-6 aldım
3children1mom esmanurguzell Bebeğim şuan 3 ay 3günlük 6 9 ay giydiriyorum genişlik açısından da iyi cok dar kıyafetler giydirmeyin
BARTUMOM esmanurguzell oğlum 20 günlük 1 3 ay giyiyor hatta of wakiki marka olanlar 3 6 ay oluyor 4 kg 56 cm doğdu 20 günlüğüz 5 kg 58 cm olmuş