41EkimAnnesi Merhaba anneler atak haftalarında nasıl başa çıkıyorsunuz neler yaşıyor bebeişleriniz benim bebegimde 2 ay 19 günlük gece uykusu sadece 12 ike 3 arası sonrasında yok bitik haldeyim uykusuluktan sistemim çoktü 🥴
Handeakglyvz 41EkimAnnesi bizde 3 ayı doldurduk şuan atak dönemindeyiz uykusu düzenli iştahlı olan çocuğum şimdi uyumuyor gece hiç uyumadı sürekli kafasını ellerini hareket ettiriyor kucak istiyor sürekli çıldırmak üzereyiz ağlıyor devamlı elleri hep ağZında kızımın 😞 bi an önce bitsin şu dönemler
arzubayram_ Merhaba aynı bizde öyleyiz bizim 3 ay atağımi bilmiyrm valla 12 de doyurup uyutuyom 3 de emzirmek için almiyrm emiyor yatırıyrm başlıyor kafaini ellerini sallamaya
41EkimAnnesi arzubayram_ venim bebeğimde aynı bu şeklide gece uykusu yok düzensizlik diz boyu 5 dk dan fazla emmiyor tekrar uyutmaya çalışıyorum 2-3 saat geciyor açıkıyor hop tekrar emzir uyut kısır döngü sizin bebeginiz emiyor mu oeki kilo alımı nadıl kaç günlük
arzubayram_ 41EkimAnnesi 3 aylıkken 6 kiloydu şimdi bilmiyrm almamıs olabilir kontrolü haftaya gazi da oluyor cikariyrm gazını yine aynı 3 ay 25 günlük
41EkimAnnesi Handeakglyvz benim bebegiminde elleri hep agzında emerken bile aradan eelleirni sokmaya çalısıyor agzına ve alt da agında iki tane şişlik görüdm acaba diş mi diyprdum ama daha çok küçük diş için