Ednralp Herkese merhabalar bugün doğum yapali 4 gun oldu bebek solunum sıkıntısı çektiği için kuvezde. Sorum şu; bebegi solunum sıkıntısı çeken anneler bebeğiniz ne kadar süre kuvezde kaldı?
Atlasingo Ednralp Merhaba öncelikle bebeğinize sağlıkla kavusun inşallah. Benim oğlum 3 gün yoğun bakımda kaldı solunum sıkıntısı nedeniyle ama burda 1 hafta kalan bebek olduğunu da gördüm. Bebeğinizin emme\mama yeme durumuna göre karar veriyorlar rahatsa çıkarıyorlar.
Ednralp Alis23 yaa Inşallah 7 gun surer. Bugun görüştüm kritik bir bebek dedi doktor. Bakarsin yarin cıkmış bir bakmışsın 15 gün daha burda dedi. Cok moralim bozuldu her ann gibi bende çocuğumu yanimda istiyorum
Alis23 Ednralp bana da aynısını dediler canım hasta çocuk verdiler ne olur bilmem dedi çocuk doktoru dua et emzirmeye başladın mı o önemli canim
Atlasingo Ednralp maşallah şifa olsun 🙏 biliyorum zor Bi süreç ama nolur dikkat edin kendinize sizin sütünüz çok kıymetli,ilaç onun için. İçmesinde sorun kalmayana dek gözetim altında tutacaklardır bebişi
Aysgllylcn Ednralp hayır canım öyle bişey denmedi doğumdan 1 gün sonra morarmıştı kızım solunum sıkıntısı dendi 7 gün kaldı çıkardılar
SultanAnne Ednralp 9.gün aldım bebeğimi canım. Geçmiş olsun Rabbim şifa versin. Üzülme düzelecek sağlıcakla kavuşacaksınız🤲🏻 Bolca süt sağ bebişine şifa olsun💐