Demet_k Arkadaşlar çamaşır kurutöa makinası kullanan varmı. Varsa memnunmusunuz. Almalımıyım yani.çok fazla çamaşırın oluuo ve kurutmak bi eziyet. Marka olarak ne önerirsiniz.
Betul055 Demet_k aldık 2 ay oldu valla rahatlık https://www.arcelik.com.tr/kurutma-makinesi/700-km-kurutma-makinesi
Birceninannesi Demet_k arçeliğin kurutma makinasını kullanıyorum özllikle çocuk doğduktan sonra elim ayağım oldu şiddetle tavsiye ederim
Tugceetk Demet_k çook araştırdım ve grundig aldım zaten Arçelik’in markası o yüzden güvendim ve çok memnunum
Demet_k Betul055 tam kurutuyormu peki nemli mi bırakıyor. Yani makinadan çıkınca direk kaldırıyormusunuz
Tugce22 Betul055 bizde bundan aldık bizimde 1 ay oldu bu zamana ladee neden almamışım dedim çok rahatlık kupkuru cıkarıyor. Kendi kıyafetlerımı heçtim cocugunkiler onemliydi en cok birde işmdi ikşnci gelıyor annem ev hediyesı aldı onun aklına gelmiş allah razı olsun dıyorum her acısımda kesinlikle alın😂
esila_araass Ben kullaniyorum yeni aldim 2 ay oldu. Cok memnunum bosa eziyet vallah benimki AEG marka
Demet_k Birceninannesi bende Arçelik aldım ama bazı kıyafetler çekti küçüldü. Sizde de oldumu bu durum
Momteacher Demet_k 4aydr kullanıyorum, çok memnunum, hamileyim bebek şubatta gelecek diye aldık, artık hiç kurutmalığa asmıyorum,zaten asacak hava da yok artık karda soğukta kurumaz, kurutma makimesi çok kolaylık, yıka kurut katla😀 benimki arçelik 3873👍🏻
Hakaninannesi Demet_k en en en lazım şey hele bebekli evse ve özellikle kış mevsiminde. çok memnunum beko benimki.makineden sıcacık kupkuru çıkıyor😍bayılıyorum
1Dost Demet_k robot süpürge almıştım ondan daha çok işime yaradı o kıyafetlerden çıkan tozu görseniz bunca sene pislik içinde yasamısım dersiniz bende yeni aldım Arçelik 9 kh 900 km modeli 3600 küsüre aldık
Demet_k 1Dost peki kıyafetleri kırıştırıyormu ya da renklerini solduruyormu. Öyle söylemişti bi arkdaşım.
1Dost Demet_k hayır kurutma bitince al katla ütülü gibi sıcacık ve yumuşak çıkıyor makinenin kokusu var yumuşatıcı koymuş gibi oluyor
Asiyabs Kızlar banada lazim calisiyorum perperisan oluyorum kurumuyor bebegim surekli kusuyor arçelik tam hangisi soylermisiniz yarin alicam.kupkuru cikiyomu kiristiriyomu renkler soluyormu
Birceninannesi Demet_k yok ben çekme yaşamadım hiç. Bazı kıyafetlerin iç etiketinde kurutma makinasında kurutulmaz gbi ibareler oluyo onlara dikkat edin. Bi de mutlaka pamuklularla sentetikleri ayırın onlara uygun programda kurutma yapın. Bunlara dikkat etmenize rağmen sorun yaşıyosanız bi servisi arayın isterseniz