Elifinannesiii-11 Kızlar bebeğim altı aylık olmak üzere, lansinoh biberon kullanıyorum. Emziğini değiştirmek istiyorum orta akış mı almalıyım hızlı akış mı
ADT Elifinannesiii-11 12 aylık m kullanıyoruz bence orta akış ideal ama deneyerek daha iyi anlarsınız yutmasından l alın deneyin
ipekk05 Elifinannesiii-11 merhaba bebeğinize 6 aylıkken kaç numara biberon başlığı vermiştiniz M beden mi verdiniz
zeliihaaa Ben orta akışlı kullanıyorum canım 4 aylık kızım süt sağıyorum veriyorum dışarıda annemlerde vs .. ama bebeğin büyümüş hızlı akışta alabilirsin
Elifinannesiii-11 ADT teşekkür ederim en iyisi m sanırsam o zaman bizim için :) bi anda hızlı zor gelebilir
Elifinannesiii-11 ipekk05 merhaba ben m almıştım. Hızlı akışa geçemeden 13 aylık falandı biberonu bıraktı 😂😂
ipekk05 Yasemin_68 merhaba bebeğim 5 ay 10 günlük başlığı değiştirmeyi düşünüyorum S beden kullanıyoduk artk sıkılıyo sanki içerken ben şuan M yani orta akış mı yoksa L beden hızlı akışmı alıyım sizce
Yasemin_68 ipekk05 bende s kullanıyorum benimki de 5 ay 13 günlük ben M beden aldım canım yaaa birden hızlı akışa geçmek istemedim içmesi de güzel çok emip az gelmiyo ağzına şu anlık ben M kullanmayı düşünüyorum memnun kaldım
ipekk05 Yasemin_68 Yani M bedene geçtiniz öylemi 6 aydan sonra hızlı öneriliyo dediğiniz gibi S beden le M beden arasında çok fark varmı ki
Yasemin_68 ipekk05 çok aşırı bi fark yok canım ama s bedendeki gibi çok çok çekip yutmuyor daha rahat geliyor ağzına
ipekk05 Yasemin_68 ya acaba L beden mi alsam zaten 6. aydan sonra hızlıyı öneriyolar Lansinohunda bi biberon emziği biberon fiyatında maşallah🙄
Elifinannesiii-11 ipekk05 evet benim bebeğim genel olarak zaten mama ve biberon seven bir bebek değildi. Sütüm yeterli gelmediği için takviye veriyodum o kadar da çok önemsemedim ama lansinohun direk l sini alın bence
Yasemin_68 ipekk05 bilmem canım sen bilirsin ama m de çok yavaş akım değil birden L ye geçersen çok hızlı içince kusar mı ki ? bebeğin kusuyo mu normalde
Yasemin_68 ipekk05 hızlı akımda da belki kusar benim evde yedek wee baby vardı lansinohun başlığını yıkarken yırttım Wee kullandım çocuğum Çeşme gibi kustu yaaa yazık çok hızlı aktığı için midesine öyle kötü bi biberon görmedim daha niye bütün eczanelerde de o var anlamadım
ipekk05 Yasemin_68 evet wee yi bende denedim yavaş akışlı olmasına rağmen çok hızlı akıyodu bende memnun kalmamıştım