Bahareyhan 6 aylık kızıma astronot tulum almak istiyorum kullandığınız önerebileceğiniz marka var mıdır ?
Selin-34 Bahareyhan ben astronot değil de peluş tulum aldım kızıma baya kalın lc Waikiki den çok memnunum, baya kalın ama astronot tulum da var orda
Umay_ Bahareyhan ben LCW nin aşağıdaki modelini kullanıyorum kızım için. Çok memnunum. Şu an 7 aylık 6-9 ay kullanıyorum. Karda da dışarı çıktık. Hiç soğuk geçirmiyor. Sıcacık tutuyor 😊 https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kiz-bebek/Astronot-Mont/3544901/601806
Bahareyhan Selin-34 internetten bakdığım için hiç bir markada bulamadım peluş olanlarıda görmeden bilemiyorum nasıldır ama tavsiyeniz için teşekkür ederim mağazadan gidip bakıcam🤗
Bahareyhan Umay_ model çok güzelmiş patikli olsun istiyordum bende fiyat olarakda gayet iyi aradığımı buldum sanırım çook teşekkürler 🤩
2907202067 Enucuzbebekmarket.com dan aldım.ben 60 tl falandı canım 2 yandan fermusrli ayaklı ayaksız olanlarida var içi yumuşacık dışı yağmur geçirmez bakabilirsin sapkasida var