Aselbusraa 50 günlük bebeğin var gaz sancıları oluyor uykuları rn fazla 15 dk kimyon verebilir myiym? Vereceksem nasıl hazırlıcam ve günde kaç kere vericem yardımcı olurmusunuz?
Merve_gcl Aselbusraa ben kaynamış suya 1 çay kaşığı atıyorum kızıma 1 çay kaşığı veriyorum kalanını kendim içiyorum 3 gündür baya faydasını gördüm 50 günlüğüz biz de
Selin-34 Aselbusraa asla böyle bir şey yapma kimyonlu su sen içeceksin gaz için ufacık bebeğe verilir mi hiç sakın sakın verme , benimde gaz sorunum vardı bebeğimin ben kimyonlu su içtim bebeğe vermedim
aaayazgc Ben verdim çok zorda kaldığımds YouTube İbrahim Saraçoğlu kimyon çayı yaz bebekelr için olan tarofi var onu yap
Gamze1401 Valla ben vermiştim canım kimyonun tohumu vardı kaynattım su da 1-2 çay kaşığı veriyordum rahatlıyordu yavrum
seymaaras Aselbusraa Verdim ben. Youtube İbrahim Saraçoğlu Kimyon Çayı tarifi var. Onu yaptım. Oğluma bir kaç çay kaşığı verdim.
Zeyneptoprak Aselbusraa kimyonu direk olarak demiyosunuz sanırım kimyon çayı olarak bende verdim ama gaz damlası daha etkili oldu