Mirayimran Kızlar başlıycam yarın neler yaptınız püf noktası evde egzersiz 13 gün sonunda kaç kilo verdiniz ve sonrasında diyet yapmaya devam ettiniz mi yarın başlıyorum bana yazın nolurr🙃
Mirayimran Mom9 13 günlük bi diyet sıkı bi diyet listesi var ama burda yapanlarda vardı kilo verenler çok ☺️ Başlıcam artık yoksa aldım başımı gidiyorum
Tugba68 Ya ben internetten baktimda cok sıkı geldi bana emzirdigim icin uymaz ama kilo verdirilebilir bi liste
Mirayimran Tugba68 1 yaşında benim kızım tek gece emziriyorum gün içinde emmiyor deneyeyim dedim daha öncede dukan diyeti yapmıştım baya kilo vermiştim
3children1mom Mirayimran spor olarak leslie squat ve ağırlık kaldırdım birde adını unuttum şimdi duvara sırtımı verip comeldim o şekilde tüm vücut çalışıyor ve yag yakimi daha hızlı oluyor protein ve sebze ile beslendim yag tuz seker un yok birde limonlu su icine kiraz sapı atıp günlük tüketiyordum
Mirayimran 1234___ bende veremezsem şimdi hayal kırıklığına uğrarım kesin bakalım 13 gün sonra kaç olucam basen sıkıntı işte benim o olmasa herşey güzelde ☺️
1234___ Mirayimran yaa benimde en büyük sıkıntım basenlerim maalesef 😟ama onda şöyle bir çüzüm buldum anlatıyorum 😁Bi tane tabureyi televizyonun karşısına koyuyorum sevdiğim bir filmi açıyorum filim izlerken tabureye binip iniyorum hem zaman geçiyor hemde basenlerim eriyor ☺️