Mu-Mi kelimeleri bu kadarsa az. Oglum 26 aylık o da sıralı cümleler kurmuyor. Ben de bununla ilgili sıkıntıdayım. Dil konusunda uzman birinden yardım almayı düsünüyorum. Eger evde ekran bilgisayar telefon tablet varsa calıstırmayın. Sadece ögretici müzik veya sarkılar işe yarıyor ekran olmadan. Ve tek heceli sesli ilgisini çekecek şeylerle baslayın, ögretmeye calısmadan cok cok tekrar yapın. Mesela oyun içinde ucak uc uc ucak gibi şarkılar söyleyin. Eliyle gösterdiği şeyleri siz tamamlamayın ve de mesela 2-3 ilgisini cekecek kitapları gün içinde sık sık bakın okuyun, siz yüksek sesle sasortıcı seslerle ilgisini cekin. Adeda set aldım , oradaki sayfalarda bir sürü kelime geçiyor onun da ilgisini cekebilir. Bir de instagramdan bicirbicir co diye bir hsap var konusmayla ilgili bilgiler veriyor. Yani erkek cocugu geç konusur deyip geçistiriliyor ama uzmanlar bu algının yanlıs oldugu konusunda hem fikirler. abisi ablası veya evi kalabalık olup akran gören cocuklar da daha cabuk konusuyor bunu kendi oglumda da gördüm yegenim geldiginde ondan cok sey ögreniyor. şu anda oglum tek veya nadir de olsa ikili cümle kursa da bazı cocuklara göre cümle kurup iatediklerini anlatmıyoe, tek kelimelerle anlasıyoruz bu da onu sinirli yapıyor anlasılmadıgını düsünüyor. Siz de üzmeyin ama destek almak iyi olacaktır.