Dogan5050 Kızlar gögüs pedlerinizi nereye atıyorsunuz? Annem süt aktığı için çöpe atılmaz bi ırmak göl yada denize atılır dedi şuan memleketimde olduğum için burda ırmağa atıyoruz ama iznim bitip görev yerime gittiğimde nereye atcam şaştım kaldım. Bide dün gece korkuttular beni 😥 annem gögüs pedini yanlışlıkla bi yere felan attın mı diye sordu 😔 başına böyle bir şey gelen var mı
Ogretmennannee1 Dogan5050 hep çöpe attım . Oralara atmak nedir . Hiç birşey de olmadı siz hurafeye inanmissiniz kötü etkilemiş beslemele çekip de yatin
Mert_efe Dogan5050 çöpe atılsa ne olur ki ben 1 ay kullandım kullandiklarimida hep çöpe attim atsak ne olur ki acaba soyledimi🙄
SertapHilal Ne alaka ? Öyle şey mi olur denizler ırmaklar biz çöplerimizi atalım diye mi var. Çöpe atıyorum hiç bişey de olmadı, daha neler duycaz kim bilir 🤔
Emiryigit Bende çöpe atıyorum ama öyle bir dusunceniz varsa suda akıtıp sütünüzü pedi çöpe atabilirsiniz
MotherQueen Bende çöpe atıyorum oradanda çöpe gidiyor zaten korkma 5 aydır çöpe atıyorum birşey olmadı hala
Momita Dogan5050 hep çöpe attim bazen gececok kirleniyordu usendigimden tuvalet çöpüne atigim bile oldu uyku arasında inanma öyle şeylere aklına getirme bence canım
ikizlerinannesi2985 Dogan5050 her gün ırmak vs nasıl uğraşıyorsunuz. Direkt çöpe atıyorum valla hiç te birşey olmuyor. Korkutmalarının sebebi farklıdırı, o değildir. Yazık, doğayı kirletmeyin!
OzgE_K Dogan5050 tamamen hurafe bu düşünce bence yanlış düşünüyor anneniz çöğe atıyorum her kadın gibi. Ayrıca burda yazıyorlar sütü fazla olan anneler sağıp dökmek zorunda kalanlar o suda kanalizasyona katılıyor çöpler en azından yakılıyor dökülen süt daha kötü yere gidiyor mantıken bence çok takılmayın böyle şeylere.
TospikOglusum Dogan5050 ya allh askina hiç öyle birşey olabilir mi ozsmn her anne oralara atsın eee denizler,ırmaklar,göller ne olucak sorabilir miyim???çöpe atın ya biraz msntik,biraz akıl ya 😡😡daha neler duyucaz pes yani…
Dggggggggg Tabi ki çöpe atıyorum denizler ırmaklar göller yeteri kadar kirli zaten bir de biz kirletmeyelim😊