Mom091 Kızlar ben ocean markasınınkini almıştım. Şekerli sakız gibi bir kokusu var. Asla içmiyor kızım. Valla bende içmezdim çok keskin kokusu. Möllers balık yağının kokusu var mı? Kokusu olmayan balık yağı önerebilir misiniz?
GokturkAlp Mom091 Hepsi aynı kokuyor aslında. Karışık meyveli değilde sadece limonlu, yada tek meyveli olanlar sanırım o kadar sakız gibi kokmaz.
sedaykn Mom091 Kokusu olmayan balık yağı olmaz maalesef ☺️ Ama çocuklar genelde Möllersin yeşil elmalısını çok seviyor.
Deletedmom9 Mom091 Ocean kullanıyorum öyle çok keskin bir koku almadım hiç. Koku varda dediğin gibi koku olmuyor.
Mom091 Pinar272727 balık yağıdır illa ki kokar ama bizimki sakız gibi kokuyor. Aromalı bir koku yani. Öyle olmasın yeter☺️
Mom091 seydaac kaç yaşında peki? Aslında tam kızımlık o ama 4 yaştan önce verilmiyor diye biliyorum ben
Cnmsda Möllersin kokusu çok güzel. Oğlum severek içiyor. Ama big bubble sakız gibi kokuyor. Onuda belirteyim
Mom091 Cnmsda öyle isteyorum işte. Şuan bizdeki öyle. Sakız gibi kokuyor. Hiç sevmedi☺️ Az kalsın möllers alacaktım iyiki sormuşum sağol vallahi
seydaac Mom091 2buçuk yaşında. Ben doktora danışarak aldım. Zaten çoğu gıda takviyesinde 4-11 yaş yazıyor.
Cnmsda Mom091 möllers tutti furitti benim dediğim. Limonlusu falanda var ama ondan kullanmadığım için bişey diyemeyeceğim 🤷♀️
Mom091 sedaykn Bugsbunny teşekkür ederim kızlar💐 ya elmalı ya limonlu alayım bakalım. Umarım onu sever☺️
Mom091 Deletedmom9 keşke portakallı falan alsaymışım alırken. Karışık meyveli şeyler güzel oluyor genelde diye düşünüp almıştım. Bir yudum bile içmedi. Bana verseler bende içmem çok ağır kokuyor😁
mom0989 Deletedmom9 ben de bundan kullanıyorum haftada 2-3 kere çorba içerken ya da başka bir ek gıda yerken o sıra veriyorum çünkü yemek yerken verilmesi gerekiyormuş. Diğer türlü kızım sade yemiyor
Deletedmom9 Mom091 Bunu da bir dene çok ağır kokusu yok gerçekten. Belki bunu sever tadı da fena değil.