Sevinc543yakut Deletedmom8 muz iyi geliyor ve ballı sicak su yapin için peygamber efendimizin sünneti her şeye iyi geliyor.
Mertelisa Deletedmom8 Benimde çok zorlu ve ağrılı geçer adetim geçmiş olsun öncelikle. Doktor CELGYN adında bir ilaç yazmıştı hemen ağrıyı kesiyor sanırım 20tl fiyatı bi eczaneye sorun isteseniz
Deletedmom8 Mertelisa daha önceden doktorumun verdiği hapı buldum adet dönemi için kırmızı reçeteli ilaç tranko-buskas internetten bakın içtim şimdi iyi gelmeye başladı
Gzdzeynep Deletedmom8 sıcak su torbası çok iyi geliyor miyomdan dolayı aşırı sancılı geçerdi regl dönemlerim sıcak su torbası kurtarcım dı her zaman
VolkanEmrem Deletedmom8 cnm bn ters rahimli oldugum icin kat kat fazla cekiyorum 3 gun boyunca yiyip icemiyorum ayagakalkicak halim olmuyo su kesesi hep ynimda olur birde biseyler yiyip ictikten sonra dolorex iciyorum cok gecmis olsun..
Deletedmom8 yigitmomss dün olmuştu ağrım kuzum doktorumun verdiği kırmızı reçeteli bir ilacım var benim Tranko- buskas diye şak diye kesti ağrımı ama ilaç bağımlılık yaşıyor işte sürekli bir yerin ağrıyınca içmek istiyorsun