YigtnAnnesi 11 aylık 5 6 gündür kıvranıyor kabız oldu önereceğiniz birseyvvarmi ya kayısı verdim ,zeytinyağı verdik , elma suyu verdim yok ne ilacı kullanıyorsunuz
mervesoku YigtnAnnesi duphalac kullandık biz fakat dr yazdı bize.. bence ilk önce bir muayene ettirin
serebro YigtnAnnesi Bizde de aynı sorun vardı. Doğal olarak armut yiyince güzel yapıyordu ama şurup olarak da doktor osmolak verdi onu kullanıyoruz simdi
Osibatur YigtnAnnesi merhabalar 3 yasinda oglum iki hafta once tuvaletini yaparken zorlandi ve poposu acidi sonraki iki gun tuvaletini tuttu o yuzden hemen saglik ocagina gittim cunku kabizlik kroniklesebiliyor kısır dongu gibi tuvaletini tuttukca buyuk cisi sertlesir sertlesince acir ve yapmaz ve inanin cocuklarin anlama yasi olmadigi icin pskolojik cok etkilenirler … tedavimiz su sekilde oldu osmolok surup anestol krem ve fitil ilk buyuk cisi yumusatmak gerekiyor sabah ac karnina surup verdim kahvalti yapti yarim saat sonra poposuna krem surdum 5 dakika sonra orada ugusukluk oldu sonra fitil verdim ki iki gun tuvalete cikmamisti .fitil cok kotu bir tecrube ona bisey diyemiyorum o agladi ben agladim saatlerce tuvalet bekledik sabirla oglum anlayacagi bir yasta oda cok uzuluyordu tuvaletinin gelmedigini gorunce ama ucgun icinde duzene girdi sabah zeytinyagi ilik su verdim kayisi yedirdim kabiz yapacak tum yiyecekleri cikardik beslenmeyide duzenlemek gerekiyor biz bunlari yaptik ins faydali olur
YigtnAnnesi mervesoku ya hastaneye gitmek istemiyorum coronadan dolayı dün azıcık yaptı oda kati şekilde
YigtnAnnesi Osibatur ya çok güzel anlatmissin bu kadar yazdığın için çok teşekkür ederim bende gidecem yarın sağlık ocağına
Cansudeniz YigtnAnnesi aynısını yaşadım 1 hafta yapmadı dün ben çok minik bir parça sabun koydum yarım saat sonra ne varsa çıkardı deneyebilirsin fitillerle aynu mantık zaten bir zararını görmedim rahatladı çocuk
Cansudeniz YigtnAnnesi poposuna koydum işte fitil gibi küçük bir parça kestim sıcak suyun altında eşimle şekil verdm sivriliği gitsin diye sonra fitil gibi poposuna attım yarım saat içinde yaptı
EslemEva_23 YigtnAnnesi canım kaysıyı sıda haşla ama siyah olan daha sonra çatalla ez üzerine zeytin yağı dök ver hemen dışarı cıkıyor doktor söyledi