Sldtnc 6 ay asilarinida olması gerekiyor ? Doktorunuzla bu durumu konuştunuz mu peki ? Bir sorun teşkil etmesinde 🤗 Bizde ek godaya yeni başladık canım Bizim doktorumuz meyve suyuyla başlayalım dedi ama benim aklıma yatmadı o yüzden ev yapımı yoğurt yaptım 3 gün kuralı ile yoğurt verdim. İlk gün bir cay kaşığı, ikinci gün bir tatlı kaşığı, ucuncu gün bir yemek kaşığı ile veriliyor. Sonrasında buharda kabak başladım 3 kuralı ile onu verdim. Bu arada kabak vs gibi sebzelere 1 çay kaşığı zeytin yağı koyun ki bebeğiniz kabız olmasın. Bugün de patates haşlayıp vereceğim sırasıyla balkabağı, vs kış sebzeleri ile devam edip sonra püre şeklide birleştirip vericem. Tabi meyveleri de tadım yaptın muz, elma, armut bunları ilk olarak tadım yaptip sonraki günlerde avokado yoğurt vs bir çay kaşığı pekmez ile vericem. Hepsi bittikten sonra sebzelerden çorba yapicam canım ilk 1 hafta azar azar 2.ci hafta mikari arttırarak devam edebilirsiniz. Benim kızımda anne sütü ile besleniyor ilk günler fazla vererek doyurmayin ki meme reddi yaşamayın ben şimdi size birkaç tarifte eticam umarım işinize yarar 🤗