Tubaysr Mrb kızlar kiraz çekirdeği gaz giderici patik veya kemer alan var mı faydası oluyor mu gaz için
Caglaaermiss Tubaysr Kiraz çekirdekli patik kiraz çekirdekli kemer hiçbir işe yaramadı bizde. Ben sadece rezene içerek ve gaz damlasıyla kızımı rahatlattım
Aybikesuna Tubaysr ben kullandım canım sıcak olması iyi geliyordu baya kullandım hemde kemerini ama aynı anda bir sürü şey yapıyordum çok gazlı bebek ti hem yememe dikkat ediyordum hem damlalar hem kemer hem duş hem masaj saatlerce yaptığım oluyordu ama yine de tam çözüm olmuyor büyüyünce geçiyor ne yazıkki en çok gaz beni zorlamıştı
Kavinsmom Kemerinden eser miktarda fayda gördük, bebeğin gazının zorluk durumuna göre değişeceğini düşünüyorum. Aldık zaten aman aman bir şey değildi verdiğim parayı da karşıladı ama mucize değil.
Tomi Tubaysr her şey para tuzağı. Bu bir süreç ve bu sürecin geçmesini bekleyeceksiniz. Ben de aldım hiç bir işe yaramadı. Damla da aynı şekilde. Sadece masajın faydasını gördük ve omuza yatırıp evin içinde gezerdik.
Nrgs Tubaysr insan o dönemde bir umut her duyduğunu deniyor ama bizde bir işe yaramamıştı daha doğrusu havluyu ütüleyip karnına da koysanız aynı şey oluyor kemer almak gereksiz bence
Deletedmom5284 Tubaysr aldım ama çok faydası olmadı onun yerine mikrodalgada pirinç ısıtıyorum o daha iyi geliyor
Nrgs Tubaysr aslına bakarsanız ne denerseniz deneyin bu bir süreç ve vakti gelmeden bitmiyor kullandığınız damlalar uyguladığınız yöntemler kısa süreliğine bir çözüm oluyor ama şu var ki sonra bir gün geliyor bir anda tamamen bitiyor ☺️