gamzeligamze Omerinannesi342 Bundan 👇🏻 aldık, gayet güzel.👌🏻 https://m.trendyol.com/safemom/oyun-cadiri-sari-p-45601529?boutiqueId=547969&merchantId=360&gads=true&tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=x:home_t:pla_smart_shopping_y:gm_z:kitap-kirtasiye-yasam&gclid=Cj0KCQiA3Y-ABhCnARIsAKYDH7vzTH7PsuOhW_p7bJGzPJKgfK3ZU2IVYEl_IpBjSZZ9qnCZdqOlYn4aAtboEALw_wcB
Merve201119 Omerinannesi342 ben dün aldim trendyoldan minniks oyun cadiri diye yazin çıkar lacivert renkli olani
Arasannesi Omerinannesi342 bu modeli tercih ettik gayet güzel geldi içine 10 bucuk aylık oğlumla birlikte ben de gırıyorum😀altı minderli içinde yastıgıyla birlikte gelıyor.ikeanınkini pek begenmedım ben bu kumaşlar daha hoş ve minderli olması daha iyi
Arasannesi MakarnaKulak 150-200 arası istedıgınız modelı alırsınız 200 üstü olanlara pek gerek yok bızımkı 160 küsür falandı
Yusufmrv E bebekten almayında nerden alırsanz alın korkunc malı ne hevesle aldım kuramadan yolladık kurulmuyor asla
Yusufmrv Omerinannesi342 sanırım degıl cunku benımki ayakta bıle duramıyodu tahtalar ıkılı ıkılıydı anlatamıyorum cok dandik
MakarnaKulak Arasannesi aynen fiyat araligim okadar hem sevecek mi onuda bilmiyorum ama ,nisana doğru odasını ayiracagim biraz ilgi cekici seyler olsun istiyorum
Arasannesi MakarnaKulak güzel olur bence.ilgisinş de çeker.ben de oyun odası yaptım bunu halası hediye olarak aldı ogluma modelı ben begenmıstım internettten.güzel de geldi.muşamba gıbı olanları pek sevmıyorum