Cansu-ata Sutum az bebegim doymuyor ek mama veryorum emzirdikten sonra bu damlayi onerdiler aranizda kullanan varmi
Nuraysrl Cansu-ata ben kullanıyorum gayet memnunum cnm gündüz 3 defa 15 damla şeklinde düzenli kullanımda işe yarıyor ve bol su 🤗
Hannah Cansu-ata ben de ara ara kullanıyorum ve işe yaradığını düşünüyorum ama sadece damla değil Rezene+kimyon+anason çayı da içiyorum. Tahin helvası hurma bol su hepsi birlikte artık hangisi işe yarıyorsa süt artıyor ama bırakınca geri azalıyor
[silindi] Cansu-ata yani ben kullanıyordum, ise yaramıyor gibi geliyordu ama bitince birkac gun kullanmadım farkı o zaman anladım, goguslerim kullanırken daha sert daha dolu gibi oluyordu
elifiii Cansu-ata balık soğan yeşillik, incir havuç hurma kayısı süt dereotu yumurta badem boza , yulaf, anne çayları, bol su tüketin. ve en önemlisi kendinize sütünüze güvenin, bol bol emzirin gak dese guk dese emzirin.
Sumeyyee Ben solgar brewery yeast olanını kullanmaya başladım bira mayası olarak geçiyo aynı zamanda B12 işe yaradı gibi artış var tavsiye ederim
Bsebse Bende kullaniyorum. Ama rezene kimyon ve isirgan iciyorum. Humana tea de ayni sekilde. O yuzden ney iyi geliyor bi fikrim yok
Cansu-ata Evlatkokusu bende bugun aldim insallah faydaaini gorurum ya sordun eczaciya kisiden kisiye degisir dedi