sirius Twinmomdd Üstte kalsın duydum ama internette deneyenlerin yorumlarını göremedim, deneyen olmuştur inşallah ☘️
Ef24 Twinmomdd yağ yakımının yanında idrar söktürücü ve ödem attırıcı özelliği var ben bir ara kullanmıştım çay olarak tüketiyordum gerçekten çok idrara çıkarıyor. Emziren anneler bu yüzden kullanamaz sütün tadını ve miktarını etkiliyor 🌺
MakarnaKulak Twinmomdd bende 1 haftadır iciyorum sıcak olarak icine limon damlatiyorum cok guzel oluyor .sodalı içemedim migdem bulandi .cok tuvalete cikartiyor .birazda karnını bozuyor su tüketimini sağlıyor. Zayiflatiyor diye duydum burda.deniyorum bakalim .59 kiloyum suan
sirius Mom080 Yağ yakıyor bayağı da zayıflatıyor diye okudum birkaç postta, tarifini ve kullananların yorumlarını bulamadım bi türlü 😋
Ef24 Twinmomdd canım sodalı olarak nasıl bilmiyorum liptonun direkt sallama çayları serisinde vardı kiraz sapı çayı hala var mı bilmiyorum ben çay olarak sıcak tüketiyordum
whitepearlsmother Kiraz sapı çayı olarak içtim bende ama bağırsakları çok çalıştırıyo karnım çok ağtıyo diye bıraktım şuan ananaslı yeşil çay içiyorum kızım pek emmiyo arada sağıyorum hepsi o