GizemElf Günaydın hanımlar kızımı 5 gündür sütten kestim 22 aylık bezi artık hep boş gece kalkınca su veriyorum içmiyor , biberon almadığından gündüzleri de bazen kakaolu süt zorla veriyorum sizce başka ne yapabilirim.
CemreKerem35 GizemElf Ben meyveleri genelde sıkar suyunu veririm çünkü mandalina portakal vs suyu eline damlayinca sevmiyor yiyemiyor mandalina portakal elma havuç sıkarım içine de bal koyar veririm. Kefir veririm ayran veririm Kefiri sade icmezse meyveli kefir verebilirsiniz. Ben sütü kakaolu nesquik ile alistirmistim oğlum da 2 yıl sadece anne sütü aldı inek sütüne kakaolu nesquik ile başladı daha sonra bal ve pekmeze geçiş yaptım
Pasaben Meyveleri sıkıp sularını verebilirsin yadaelmayi suda az haşlayıp elmanın suyunu verebilirsin
GizemElf Pasaben sağolun normal meyve tüketiyoruz böyle düşünmemiştim, süt içmemesi beni endişelendiriyor açıkçası 😞
Pasaben GizemElf korkmayın bizdede olmuştu geçici bi süreç biraz tuzlu ve biraz tatlı birşeyler den sonra suyu teklif edin eminimki red etmz
1anne1bebe 25 ayı bitirdik bende kesmek istiyorum artık napacam bilmiyorum apartman da oturuyorum kaynanama gitmek istiyorum evi müstakil ama sürekli emzir dediği için gidesim gelmiyor devam sütü ve meyve suları içmiyor bol su tüketiyor sadece
GizemElf CemreKerem35 çok sağolun bilgilendirdiğiniz için hangi sütü ve hangi kefiri önerirsiniz alıp deniyim? Hazır olan kakaolu sütleri sizce verebilir miyim? 🌸
Zeynepazram GizemElf altınkılıc veya kefirzadem bunlar sekersiz güzel bezi kuruysa tuvalete alıstırmaya calıssanız
CemreKerem35 GizemElf bize İzmir’de belediye süt yolluyor 1 5 yaş arası çocuklara Tire süt kooperatifine ait sütler çok iyi ben süt icemeyen bir insandim bende bile rahatsızlık yaratmadi isterseniz bir araştırın yoksa da normal herhangi bir marka süt alabilirsiniz. Hazır meyveli süt veriyorum ben ama evde kendiniz sute kakao atıp verseniz daha iyi olur her zaman çünkü hazır sutlerde şeker oranı yüksek olabiliyor içeriğine bakmak lazım . Altinkilic meyveli kefir veriyorum a101 de satılıyor . Sanırım bimde de var kolayca ulaşabilirsiniz