BalkizimBaloglum2 Kizim 11 ayini doldurdu ev yapımı sütlaç versem diyorum illa 1 yasinimi beklemem lazim sütlaç veya sütlü muhallebi yapip veren varmi 🍧😊
Dadam BalkizimBaloglum2 benim oğlum da 11.5 aylık yaşını bekliycem şeker vermedim hiç daha, süt de vermedim 🤷🏻♀️
Snmtt BalkizimBaloglum2 ben veriyorum bazen tabi bir iki kaşık. Sizin Artık 1 yaşında olmuş nerdeyse verin bence. Kesin kural değil ki 1 yaş dolması aşağı yukarı 1 yaş 😊 alerjisi yoksa sorun olacağını sanmam
Tubis BalkizimBaloglum2 Bende yaşını beklerdim 😊bebek sütlacı yapın ben çalıştığım için pek yapamıyorum hippin alıyoruz bazen veririm çok seviyor benim kızımda
BalkizimBaloglum2 Dadam ben evde kek yapinca falan azda olsa veriyorum eline cok yediği söylenemez ama
Snmtt BalkizimBaloglum2 oğlum 9 aylık bir de henüz ben bile veriyorum yani 😀 çok sorun olmaz bence zaten süt en çok böbrekleri yordığu için önerilmiyomuş alerjiden ziyade. Ama sütlaç da tam bebek besini gibi geliyo bana keçi sütü aradım ama bulamayınca verdim bir kaç kez