Arencik Gunaydin anneler. 10 aylik bebeğim usutms kanında enfeksiyon çıktı dr antibiyotik verdi ama 2 seferdir 1 damla bile verdiğim an kusuyor. Ne yapabilirim bu antibiyotigi ne şekilde içerebilirim
iki_prens_annesi Arencik midesini bulandriyodur bnm buyuk oglanda ole tadi kotuyse kusturur kendini bnde kasiga koydigum an yawas yawas ictiririm kusmaz ozmn hic icmiyosa tadindan dolayidir oyuna cewirin belki icer cnm
Ygyeliz Arencik bazı antibiyotikler kusma yapar yan etki olarak doktorunuza danısın değişme ihtimali varsa değiştirebilir. Sağlıkçıyım geçmiş olsun
es13as19 Arencik geçmiş olsun canım benim kızımda böyle olmustu doktor ilacı degistirdi bi doktoruna sor istersen
FG-oykumina Arencik bizde enfeksiyon geçirdik iğneden sonra antibiyotik başladık benim kızımda içmiyordu kusuyordu ben çareyi anne sütüne yada mamaya katarak buldum ne denediysem içmedi kusuyordu krize giriyordu sizde öyle yapabilirsiniz çok şükür atlattık geçmiş olsun
Ata0905 Arencik doktora sorun mutlaka ilacı değiştirir veya bir öneride bulunur . ve barsaklari bozulmasın mutlaka probiyotik takviye kullanin antibiyotik içerken . Geçmiş olsun 🌺