Smsk_61 Merhaba bebegım 6 aylık 4 gundur kabız ve bu sabah 120 cc formul mamayı içtikten sonra su içirdim ve anında agızdolusu kustu normalde 90 cc yerdı ama bu sabah mızlanmayıp hepsını içti. Akşam da yatarken mama verıyordum mızlanmaya basladı sonra gene agız dolusu anında kustu. Acaba cok yedıgınden mı oluyor bilginiz var mı çok endişelıyım
Ezop Ek gıdaya geçtiyse yediği besine alerjisi vardır. Kızımın muza çıktı mesela. O gün önce içtiği sütü kustu ardından safra gibi sarımsı kustu.
Smsk_61 Ezop dun yada bu sabah farklı bi besın vermedım acıkcası ama agzının kenarlarında ve cenesınde kucuk sivilceler var hafıf kırmızı bunlar alarjıden olabılır mi.
Smsk_61 Zehrabaysan ewet kabız bende bu ıhtımalı dusundum ama yedıkten hemen sonra yanı hemen kusuyor acıkcası
Ezop Smsk_61 Evet besin alerjisi belirtilerine bakarsanız görebilirsiniz. Vereceğiniz besini üç gün kuralına uyarak verin. Tek tek verin ki neye alerjisi olduğunu belirleyin. Benim kızımın süt ürünleri, muz, elma ve avokadoya alerjisi var. 😕