ebruuplt Arkadaşlar evimiz sobalı sabaha kadar bebeğimin burnu kuruyor haliyle gece emerken çok zorlanıyor siz neler kullanıyorsunuz sağlık ocağına gidip mi yazdırayım öyle eczaneden alınacak bişey var mı
Nazligktg ebruuplt canım ben oda nemli olsun diye güğüme su koyuyorum kapağı açık buhar oluyor. Deniz suyu veya serum fizyolojik alabilirsin
Angars ebruuplt ben buhar makinesi aldim rahatladik aile boyu ,🙈kalorifer oldugu için aldik sizin sobali ise uzerine bi tencereyle su koyun biraz olsun rahatlar burnu😟 tikaninca burun aspiratöru ile açıyorum 🙋
Derin_10 ebruuplt Canım öncelikle sobanin ustüne su koy odayi nemlendirsin burnu kuruyo demissin cünkü Eger tikaniyosada serum fizyolojik al eczaneden serum tipi olanlardan Tüp gibi olanlara okadar para verme bosuna ayni sey cünkü
Beyzard ebruuplt eczwneden normal izotonik serum al ve enjektor. Enjektornile serumu cek burnuna sık ve buruj aspiratoru ile cek icimde ne varsa rahatliyor yoksa nefes alamadgi icim ememiyor zaten
151120 Angars buhar makinesinin markasını öğrene bilir miyim nerden aldınız memnun musunuz soru bombardımanı oldu biraz 😂pardon