GulseNavin Merhaba acil cevaplar misiniz ? 8 aylik bebegimin yuzu kipkirmizi iki gundur benim gibi bu durumu yasayan var mi ? Varsa ne yaptiniz ne kullandiniz lutfen yardimci olun ?
Toprakruzgar GulseNavin herşeyde olucak diye birşey yokki farklı birşey verdiyseniz o yapmıştır belki deterjan belki bir battaniye veya bir oyuncak herşeyi gözden geçirmek gerekir
GulseNavin Toprakruzgar Herşeyine çok dikkat ediyorum elbiselerini ayrı yıkıyorum parfum ıcermeyen deterjanlar kullanıyorum oyuncakları duzenlı olarak yıkıyorum onları bıle parfum ıcermeyen deterjanla yıkıyorum . Dusunuyorum bir turlu şunu yaptım da boyle oldu diyemıyorum .
Toprakruzgar GulseNavin ya biraz acayip olucak ama başıma geldi ondan sölicem eşinizde sakal varmı yada yenimi traş olmuştu bir kere benim eşim yeni traş olunca öpmüştü oğlumu kabarmıştı yanağı acabalar öyle bişeymi oldu 🤷🏻♀️
GulseNavin Toprakruzgar evet var trastan sonrada kolonya suruyor olabilir zaten hep kızıyorum öpme şu kızı diye 😂 ama ınsan korkuyor tecrubesız olunca erken önlm alayım dıye yazdım 🙏🏻