Mina_momy Kızlar benim kokulara karşı çok kötü başım ağrıyor . Mesela ozon kokusu veya erkek losyonu gibi şeyler . Bugün temizlik yaptım biraz koku oldu haliyle ölüyorum sabahtan aşırı başımı ağrıtıyor kokular . Sizinde böyle oluyor mu ?
AybarsMoms Mina_momy hamileliğimin 2. ve 3.ayında yaşamıştı aynı sorunu kıyafetleri yıkadığım deterjan kokusu bile baş ağrısı mide bulantısı yapıyordu 4. 5.ay gibi geçmişti ben o zaman bile dayanamıyordum Allahım yar ve yardımcın olsun canım çok zor bir durum
Yeapp Mina_momy aynı ben .. ağır parfüm kokusu da baş ağrısı yapıyor ben de nefes alamıyorum o derece
Deletedmom25 Mina_momy Bende öksürük krizlerine giriyorum her türlü kokuda nefes alamıyorum sokakta parfüm sıkan biri yanımdan geçse hemen kokusunu alınca öksürük tutar
cansugn Benim kokulara karşı bi zaafım sempatim var benimde o kokuyu almayınca başıma ağrı giriyo tuhaf😂
HamzaSiracveBen Mina_momy yaa ben de oyleyim ben migrene baglıyorum hemen anında agrımaya başlar basım
Lilav21 Mina_momy koku hastayım ben 🤣 ev hep çamaşır suyu koksun isterim 🤣 bebekten önce her gün çamaşır suyuyla evi silerdim
HamzaSiracveBen Mina_momy migren cok fena gercekten insanın hiç hayat enerjisi kalmıyor yani benim oyle oldu cok kotu oluyorum 😔😔
nslhn_D Mina_momy bende yok ama eşim dayanamaz temizlik yaparım deterjan kokuları yayılır eve nefes alamıyorum diyor kötü oluyor
Mina_momy HamzaSiracveBen gerçekten öyle uyumasam geçmiyor benimki sağ gözüm bulanık görüyor kaybediyorum resmen 🙄
HamzaSiracveBen Mina_momy evet gercekten oyle benimde sol gozum aynı uyuyama kadar da maf oluyosun kafamı bir sey için asagıya egdıgıöde bile beynım patlayacak gibi oluyor ve agrı baslıyor