Annekus Bebenin üst bacaklarında kızarıklık var annem alerji olsa heryer de olur yerlerde süründügü icindir dedi ben size de sorayım dedim resim ekliycektim ama beceremedim fikri olan anneler???
defnemilam Annekus alerji butun vucutta olacak diye bir sey yok biz normalde bagirsak tepkiliyiz ama bazen sadece yuzu kizarir bazen bacaklarinda sivilce cikar tek tuk bazen sadece gögsunde olur kirmizilik . ozele gidiyorsan doktoruna bir resim at bence
Isadasuk Bizim ki alerjik bir bebek gürültülü kaka, kakada mukus gibi durumlar oluyor sadece kızarıklıkla zannetmiyorum alerji olsun inşallah da değildir çünkü gerçekten alerjik bebek çok zor
Annekus Isadasuk alerjik Bi bebek degil 1 yasında suan ve neredeyse herseyi yedi simdiye kadar Bi alerji belirtisi olmadı kakası normal yakınlarda ateşi de cıkmadı iki bacagının aynı yerinde oturduğunda yere degen yerleri 🤔
Annekus defnemilam özelde bir doktorum yok maalesef gecmezse hastaneye götüreyim? Bu zamanda doktorlar yüzümüze bakmıyor gitsekte e gitmeye de ayrı korkuyoruz inşallah gecer sabaha 😒