CesurBey Kalps bizimde öyleydi sıcaktan oldu penatenin pişik önleyici kremini kullandım ve hemen geçti
Grkmgrkm Kalps aynısı benm bebeğime de var atopik dermatit hassas bebek bephantol sensiderm verdi Dr Bi gidio Bi gelio
Sukraneren Kalps benim bebeğimdede var hatta ağzının kenarı çenesi ve yanaklarında var kabarık gıbı duruyor bıde doktora gıttık normal dedı çoğu bebeklerde olurmus
elha_3 Kalps maşallahhh evet yaa isilğe benziyor bebegiz bu ayalrda olabilir bizde bu ayalrda çok isiliek olmuştuk rabbim şifalar versin inşallah :) ılık su ile silin sık sık banyo yaptırın inşallahh iyi gelecktir
Kalps CesurBey bepanthol un pişik kremi işe yarar mu acaba ? Süreyim dedim çok yağlı bi kıvamı var diye korktm
MomofEymen Kalps suan aynisi benim bebegimdede var malesef. Agzi aktigi icin oluyor bence islak kaliyor pütür pütür oluyor. Krem sürüyorum ben bakalim 2 gündür insallah gecer cnm
Tokgozss @Kalps temiz banyosunu yaptırın gergin elinizle oraları yıkayın kuruların nemli kalmasın aşırı sıcak da tutmayın geçiyor