GamzeSB Bebegim Pazartesi gunu dogdu sali gunu kakasini yaptı degisik renkte sonra cok az yok denecek kadar az yapti , bugun 5 günlük oldu hala yapmadi sizce normal mi ? Bide bebeğim sariliktan dolayı fototerapi gordu onun etkisi olabilir mi acaba ?
mysweetbaby GamzeSB fototerapiden sonra kaka siyahlaşıyor ama sizin bebeğiniz zaten küçük hala mekonyum atıyordur siyah kaka yapması normal.sadece daha sulu yapabilir yeşile çalan bir siyah olabilir.ve de sadece anne sütü alıyorsa 10 güne kadar kaka yapmamayı normal sayıyorlar.
mysweetbaby GamzeSB ama bol bol emzirin o mekonyumu atıp temizlemeli bağırsağını hem de sarılık olmuş zaten sık sık emsin o nedenle
uykusuzMoMm GamzeSB ilk kaka siyah olur camur gıbı normal o hergun yapsa daha saglıklı gazı olmaz rahat uyur karnına fılan masaj yapın
GamzeSB mysweetbaby Bebegimin uyku problemi var bide yaa ne yapsak uyanmiyor ve uyanmadigi icin de verimli emmiyor yaa ne yapcam hic bilmiyorum . Bide kaka sorunu olunca hepten kotu oldum
mysweetbaby GamzeSB işte o sıkıntı uyudukça sarılığı artar ne yapıp edip uyandırın max 1.5-2 saatte bir emiyor olmalı ben gece de saat kurardım.vücudunda ıslak mendil gezdirin ya da altını açın popoyu açınca uyanırlar genelde.yoksa bu iş kısır döngüye girer fototerapi de almış demekki yüksek değerleri aman ihmal etmeyin biraz uğraştırıyor ama geçecek eninde sonunda
GamzeSB mysweetbaby Allah yardimcimiz olsun inşallah duzene girerler de . Altini aciyorum uyaniyor ama giydirene kadar uyuyor yine ya ama islak mendili denicem inşallah ise yarar teşekkür ederim