Piko78 Bebeğim 2 ay 25 gunluk Ikı gune kadar çok güzel emiyordu masallah. Ilk ıkı ayda her ay 1. 5 aldı. Ikı gundur aşırı zorlanıyoruz bu konuda. Memeyi almıyo. Diger atak zamanlarında aldıgı bıberonu dahı almıyor. İştahsız. Açlıktan aglamıyorda ama besleyemıyorum neden olabilir
Minikdipsy Piko78 canım biberon verme elbet mecbur kalıp tutacak benim oğlum da 1,5 aylıkken başladı meme reddi 3,5 aylık oldu hâlâ emmiyor hep içimde yara olarak kaldı meme emmemesi ne yap ne et memeye tuttur kuzum ama biberon verme
uykusuzMoMm Piko78 tam 2 bucuk aylıkken bende meme reddı yasadım dedıgınız gıbı daha once cok guzel emerdı her ay 1kg dan fazla alırdı sütümde dolu doluydu emmedı naptıysam doktor ac koyma sekerı duser dedı mama verdm bıberona alıstı hıc emmedı sagdım zorla emzırmeye calıstım ama olmadı 3. Ayına gırınce de sutumde azalma oldu kesıldı galıba bu 2 bucuk aylık olunca cogu bebek meme reddı yapıyor doktorum bazısı gecıcı bır durum bazısı emmıyor tamamen bırakıyor demıstı
happymother1165 Iykuda emzirin mama vermeyin benim oğlum 60 gün meme reddi yaşadım çok iii bilirim ben hep uykuda emzirdim belki işinize yarar
Piko78 happymother1165 Minikdipsy uykusuzMoMm Biberonu sırf ac kalmasın diye veriyorum. Onceden her altını degıstırdıgımde bezi dolu doluydu. Sımdı kupkuru doymadıgı bellı. Ama aglamıyoda aclıktan. Niye böyl oldu blmıyorum. Stresten sütümde kesildi.
Minikdipsy Piko78 bişey olmaz sen yine de biberon verme elbet tutacak o memeyi ama biberona devam edersen artık zor tutar
happymother1165 Gelen sut bence gitmex gogsunu siktginda azda olsa geliyorsa ve bebegin uyanikkn emmiyorsa bi sekilde uyut ve memeni ver illa emecek ve sutun gelicek ama pes edersen biberona alisir mama ile buyutursun sen bilirsin bnim oglum 60 gun reddedi bnim mememi asla biboron vermdim hep cabaladim uyuttum mememi verdim
Alperenm Benimde bebeğim 2.5 aylık zaten zar zor memeyi tutturuyordum şimdi daha çok zorlanıyorum benimkide uykuluyken tutuyor ama.uykulu olduğu icin çok.ememiyor uyuya kalıyor bende mecburen sağıp biberonla veriyorum yada mama 😣
Caglaaermiss Herkeste aynı dert gerçekten benim kızın da 2 ay 8 günlük 1 hafta meme reddi yaşadım zaten öncesinden de çok emmiyordu prematüre doğdu ve doğduğu günden beri biz mama takviyesi yada sütümü sağıp biberonla vermek gibi bir hata yaptık emme çene gücü de yoktu sütüm gelse de ememiyordu neyse sonra emmeye başladı tam dedim bukez biberona aşırı alıştı ve göğsüme yatırır yaptırmaz çığlık kıyamet ağlıyordu 3 gün direndim baktım olmuyor hemen bir emzirme danışmanı tuttum 1 hafta çok sancılı geçti o ağladı ben ağladım üzüldüm yetersiz hissettim kendimi ama üzülmeyi bırakıp tam da ne olacaksa olsun emmiyorsa sağıp veririm dediğim kendimi sıkmadığım gün kızım emmeye başladı. Mama takviyesi yine yapıyorum ama şırınga ile