Duyqu Merhaba anneler maalesef o kadar çok şey deneme rağmen çatlaklarım oluştu. Doğum sonrası oluşan çatlaklara az da olda görünürlüğünü azaltmak için bir tavsiyeniz var mı? Deneyip kullandığınız iyi sonuç aldığınız 🙄
Kayra-Alp Duyqu Aynı dertten muzdaripimm 😔😔😔 kırmızı kırmızı bütün karnım harita gibi resmen valla bilen varsa beni de aydınlatsın lütfen
hankardeslerr Purposeless Diyolar ki beyazlar kesinlikle geçmez ama kırmızılarda beyazlama olurmuş doğrumu?
Purposeless hankardeslerr doğru ben kesinlikle yok eden bişe duymadım çatlakları ama kırmızı çizgiler beyazladı
pattisanne Burda bir arkadaş kantaron yağı hindistan cevizi yağı ve aloavera jelini karıştırıp dermaroller ile masaj yaparak neredeyse tamamından kurtulduğunu söylemişti. Ben de aloavera hariç hepsini aldım basliycam kısmetse.
Kayra-Alp pattisanne Bende deneyeyim o zaman.. Bir ara güzellik merkezlerinde yapılan çatlaklar için işlem aklıma geliyordu tabi onlarında faydası var mı onu da bilmiyorum şuan daha yeni olduğu için daha mı etkili olur kafamda deli sorular 😊
Duyqu Takip ettiğim bir güzellik merkezinde nerdeyse yok denecek kadar azaltmıştı. Gördüğüm kadarı doğal ürünlerle olmazsa eğer son şans orası olacak sanırım 🙈🙈