Alvin0 Kızlar 2 aylik kızım var cok güzel saçları var bu saçlar dökülcekmi öyle diyorlar ne zaman dökülır
Ebrutoprk Alvin0 dökülüyor evet yenileniyor 2 buçuk aylıkken falan dökülmeye başlıyor .. anne saçı da dökülüyor hemde ne dökülme çok fena
Ayseksii Alvin0 benimki 2 aylıkken başladı bölge bölge döküldü bizde komple kestik saçını eşit olsun diye. Aynı zamnda benimde saçım dökülüyor avuç avuç
meliike00 Dökülmeye başlamıştır bile dökülüyor geri çıkıyor bir yandan da korkmayın kel kalmıyor yani ben çok korkmuştum bir de oğlum sarışın ve saçları azdı 😅
UrasEgeninAnnesi 4,5 aylık oğlum. O kadar saçlı doğdu ki. Ama kalmadı döküldü. Yeni saçları geliyor şimdi ☺️
meliike00 Alvin0 aynı çıkıyor hatta bizimki daha sarı çıktı sizinki nasıl olur ne renktir bilemem tabi
UrasEgeninAnnesi Alvin0 tamamen değil Ama çoğu bölgesi 2-3 aylık arası döküldü. Simsiyahtı saçları şimdi gelen saç açık kahve 😊
Alvin0 Ayseksii hafif aralari açılmış duruyor ama banami öyle geliyor dökülüyormu bi türlü çözemiyorum ya
Alvin0 meliike00 bende sarısın cocuklara hevesim vardi hep ama babamiz esmer ben kumralım imkansız gibi
uykusuzMoMm Alvin0 bnm oglumun sacıda uzun gürdü yavas yavas dokulmeye basladı bır anda resmen kel kaldı cocuk sapka taktım hep sımdı 5aylık olcaz yenı. Yenı cıkıyor
Alvin0 uykusuzMoMm rengi falan degistimi ve tamamen ne zaman dokuldu cok sor sordum kusura bakmayin taktım bu sac isine