Masal_m Ebruli101 evet benim kızım kullanıyor fırçasını da 3 ayda bir değiştirerek alıyorum e bebekten bazen trendyoldan.
Masal_m Ebruli101 kızım 21 aylık 😊 1 yaşında başladık biz macunsuz fırçalamaya sonra çok az az macun sürdüm verdim şimdide aynı devam ediyoruz fırçaya sürüyorum hafif öyle fırçalıyor.
Twinmomdd Ebruli101 27 aylık aslında geçen hafta normal tutmalı bebek diş fırçası aldım ama annemlerde unutmuşum annemlerden alınca ona başlayacağım
Ebruli101 Betul055 ben yeni alıştıracagim fırçayla oynuyor genelde bi düzen oluşturup fırçalatmak istiyorum da macunsuz fırça veriyordm demir lekeleri için macun kullanmaya başlamak istiyorum
Ebruli101 Twinmomdd dişlerimiz tamamlandı ama parmak fırçayla mi başlamak gerekir normal Bebek fırça mı
Twinmomdd Ebruli101 Silikon parmak fırça ile başlamanı tavsiye ederim bir süre sonra öğreniyorlar zaten normale geçersiniz
Ebruli101 Masal_m teşekkür ederim 🌸 Bende ara ara vermiştim demir ilaçları da çok lekeledi 😌 artık düzenli fırçalama alışkanlığı oluşturmak istiyorum ☺️
Masal_m Ebruli101 rica ederim ❤️ Evet çok iyi olur biz birde tabure aldık yemekten sonra hemen koşuyor çıkıyor taburesini fırçasını alıyor 😊
2lokummannesiii Ebruli101 tükürmeyi biliyor mu oğlum 17 aylık su ile fırçalıyorum ben. Macun yutulabilirse bende alayım çünkü tükürmez oğlum.
Ebruli101 Masal_m bizimki daha yeni yürüyor 10 gündür falan 😄 ama en azından akşamları yatarken den başlasam iyi olacak 😊
Ebruli101 Merve şimdi kendisi fırçalıyor mu bununla ☺️ bende bugün fırçayla kendim yapaym dedim ama kanadi biraz kendi alışması gerek😌
Ebruli101 2lokummannesiii canım içeriği temiz yutsa sorun olmaz diye biliyorum tam net değilim ama bilen arkadaşlar daha iyi cevaplayacaktir tükürmeyi oğlum da yapamaz sanırım 🤷
Masal_m 2lokummannesiii yutabilir merak etmeyin içeriği bitkisel üzerinde de yazıyor zaten ki çok sürmüyorsunuz zaten en fazla tadını alır yutsada 😊