Elif_1309 Ozgesma karanfil ezip zeytinyagiyla karıştır bı gece dolapta beklet damaklarina sur canım . Birde tedagil diye bı ilaç var bitkuselmis onu bı araştır zararı yoktur diyolarlar .
kubra71 Ozgesma kehribar kolyesini etkisini gerçekten çok gördüm birde yeşil soğanın sapını veriyordum arada bir rahat uyusun diye ağrı kesici surup şuan 8 ay 10 günlük 4 üncü dişimizide çıkarttık
Ozgesma Ozlmozlm kehribar kolye var canımda işe yaramadı cok ya ama pırasayı deniycem tesekkür ederim ☺️
Ozgesma Merveeiboo köpek dişleri sanırım ya diger dişlerinde jel rahatlatıyordu ama köpek diş olunca bana mısın demiyor 😞
Ozgesma Elif_1309 tedagili internetden sipariş verdim canım gelmesini bekliyorum bakalım 🤷♀️ Karanfil zeytinyagını deniyim birde bugun 🙏
Fatma0909 Ozgesma diş kaşıyınız varsa biraz dolapta bekletip verebilirsiniz, soğuk masaj iyi gelebilir
Ozlmozlm Ozgesma havuç pırasa salatalık gibi şeyler veriyordum kaşıması için bide diş kaşıyıcılar varya eşinde tutarak ondan da alın yoksa. Jel veriyor doktorlar bide doktorunuza danışın
Birgul tedagil kullaniyorum ayrica osanit cok iyi diyolar fiyati biraz phali ama ben siprs ettm henuz kullanmadik
rbndmrcn Ozgesma agrı kesıcı vermıstım gece yatmadan gün ıcınde rahatsız etmıyordu bi de kaşıyıcıyla kaşıyordum rahatlıyodu