Dodonay Sleepy ve molfix kullandım canım anneler. Sleepy pişik yaptı. Molfix çok taşırıyo. Bu iki bebek bezini düşünüyorum. Sizce hangisi?
Keziban Dodonay goon külot bez kullandım memnunum canbebe yenilenmiş olanı da kullanıyorum memnunum ikisini de tavsiye ederim 😋
Apalie Dodonay goon da taşma problemini çok fazla yaşadım memnun kalmadım. Canbebe de öyle bir sıkıntı yaşamadım, pişik gibi bir problem de olmadı
Alyamm Dodonay Goon güzel dokusu molfix kadar sert değil ve boyutları molfix’ e göre daha büyük sızdırma taşırma yaşamadım ama molfix stoğum olduğu için şuan molfixten devam ediyorum her ikiside bizde pişik yapmadı ama molfix taşırıyor. İlk 40 günde prima stoğum vardı onuda kullandım goon’ un yumuşaklığı falanda biraz primaya benziyor.
Dodonay Alyamm çok taşırıyo molfix ya. Halbuki çok ümitvardım. Ama her bez değiştirdiğimde zıbında değiştiriyorum. Prima çok kimyasal içerdiği için kullanmak istemiyorum. Goon deneyecegim büyük ihtimal ya 🙄
esmaefe Deletedmom324 minies her kakada taşıyor şuan deniyorum 2 paket almıştım. Önceden canbebe kullanıyodum tekrar ona geçicem
Alyamm Dodonay Evet gerçekten çok taşırıyor. Bende primadan oyüzden vazgeçtim hiç kullanmak istemedim ama eşimde en pahalısı en iyisidir mantığı olduğu için gitmiş yenidoğan stoğu yapmıştı mecburen kullandık ama bez buram buram kimyasal kokuyordu sonra molfix e ikna ettim ondada 1 pakette sızdırma haricinde bide partüküllerini kızımın tenine yapıştığını fark ettim ama o paket hariç bu sorunu tekrar yaşamadığım için şimdilik elimdeki bez bitene kadar devam edeceğim bu arada ben goon normal bez kullandım külot bezden değil o nasıldır bilmiyorum umarım memnun kalırsın 😊
Deletedmom324 Dodonay ☺️ Ucuz oldugu icin stok yapilabilir. Ben prima kullaniyorum ates pahasi. 6. Ayda minies deneyecegim.
Dodonay Deletedmom324 primaya hiç bulaşmadım ya. İçeriğindeki kimyasallardan dolayı. Ama böylede ölmedim sürünüyorum 😁
Deletedmom324 Dodonay 😂😂 ben de baska bezler denedim ama olmadi. Ya cok sizdirdi ya da baska bisi. Prima saglam cikti ama kimyasallar var evet. Bir ay daha kullanayim stogum bitecek. Bakalim ya nasip sonrasi 😊
Dodonay Alyamm umarım. 3 numara kullanıcam. Her numara bezin hem normali hem külot bezi mi var acaba?
Aycaelifdfne Tek tercih prima bnce dger bezlerde gunde 10 kre degistiriyosaniz primada 3 tane yani pahali ama aslnda ayni hesap oluyo cok memnunum indirimde suan 186li paket 169 tl
Dodonay Aycaelifdfne fiyatından dolayı değil içeriğindeki kimyasallardan dolayı kullanmak istemiyorum
Aycaelifdfne Dodonay iki kizimida primayla buyuttum annem benide primayla byutmus cok sukur bi problem yok onda kimyasal var bunda kimyasal var dyosunz da dger bezlerde yok mu sanki doktor onerisi bu bez zararli olsa onermezler heralde
Aycaelifdfne Dodonay gerci her bebegin cildi farkli bnuda goz onunde blundurmak lazm pisik drumlarinda yani
Alyamm Dodonay Normal bezi var her numara ama külot bezini bilmiyorum canım ama 3 numara vardır büyük ihtimalle
Oozzee Dodonay Molfix taşırdı mı? Ben bebeğim doğduğundan beri Prima Premium Care kullanıyordum ama bebeğimde asla iyileşmeyen bi pişik yaptı, doktoru Prima’nın bezlerinde ağartıcı kullandığını o yüzden pişik yaptığını söyleyip bez markasını değişmemizi tavsiye etti. 1 haftadır Molfix kullanıyorum, Vallahi pişiği de iyileşti ve şimdiye kadar hiç taşma olmadı.. Ama ben sık değiştiriyorum bezini. En fazla dursa dursa 2 saat duruyordur. İstersen Molfix’te devam et🤷🏻♀️
Dodonay Oozzee dün bezdim artık. Değiştirdim. On dakika sonra kafasına kadar kakası cıkmıştı. Onu değiştirdim. Bu sefer çişi çıktı. Sık sık değiştiriyorum ama anlaşamadım bezle.