Milagrosss Arkadaşlar bebeğim 7 aylık ve inanılmaz derecede gazı var ve böyle emdiği zaman üst üste 7-8 kere kendi de geğiremiyo ben yardım ediyorum.Gece uykuya geçmesi inanılmaz zor uyumak istiyo uyuyamıyo.Gece emziriyorum yatıyo gazdan uyanıyo ve ağlayarak uyanıyo.Ayrıca besin alerjisi de var süt ve süt ürünleri tüketmiyorum ama hala gazlı.Gazını çıkartırken bazen kusuyo.Gaz değil artık reflüden şüpheleniyorum var mı aranızda bunları yaşayan?
ikizlerinannesi2985 Milagrosss benim kızımda da reflü var. Allahım ne iğrenç bişey o. Her yemekten sonra kusuyor. Gaz sancısından mıdır nedir bilmiyorum ciyak ciyak bağrıyor. Uykusu kalmadı kızın. Kafayı yicem yaa…
Kamile1903 Milagrosss bizim ki henüz 3 ay 4 günlük ama 3 hafta kadar reflü yaşadık, süt ürünleri tüketmedim, az az sık sık emzirdim, sol karın tarafına masaj yaptım ya da bi süre yatmasını sağladım yatağını 45 derece yükselttik
Aslmra80 Milagrosss 4 aylık emerken çugul çugul eder havayı gönderir gaz oluşur. Emdiği zaman aşırı kusuyordu burnundan bile kaç kere gelip nefesi gittiğini biliyorum. Burun tıkanıklığıda var
BrcnBlgn Milagrosss Alerjiye bagli reflunuz var canim fizyolojik her bebekte olan reflu degil..alerjiye bagli reflunuz var oyuzden bebeginizdeki bu skntilar alerjisi gerileyene kadar bagirsaklari gelisene kadar devam edicek siddetli gaz olayi varsa sadece sutburunleri deil coklu gda alerjinzde olabilir beslenme tablonuzu gozden gecirin
Birceninannesi Woody merhaba ne zamandan beri kullanıyosunuz? Kızım 3 ay 10 günlük sadeca anne sütü alıyo doktorumuz bize de bebelac thickener önerdi aldık fakat yediremiyoruz🤦🏻♀️ 30 cc sağıp bir ölçek koyuyorum öğürüyo onu bile kusuyo yemek istemiyo siz nasıl verdiniz?
Merve_gcl Woody meraba ben de 3.ayından beri bebelac ar kullanıyorum 6 ay 20 günlük olduk ar mamanın 2 numarası yok galiba 6 ayından sonra reflü geçiyor diyorlar sizin ki geçti mi
Ezgi3454 Milagrosss gaviscon infant ve motilium önerdi doktorumuz 1 aya yakın anne sütüne 1 saşenin yarısını dökerek veriyordum geçti çok şükür ama çok zor bir dönem gerçekten 4. Ayını doldurucak hiç kalmadı bende ilacı kestim düzelince devam etmedim açıkcası
Defne-m Ezgi3454 sasesinin yarisi ne demek acaba bizede motilium verdi doktor kilosuna gore mamadan 10 dk falan once sabah aksam verin demisti mamasinin icinede karistirabilir miyim acaba
Bircan23 Ezgi3454 Ezgi3454 merhaba bize de doktor gaviscon verdi ama nasıl kullanıcımı tam bilmiyorum doktor anlattı samırım ama çocuk huzursuz olduğu için çok dinleyemedim ne kadarlık sütte eritiyorsunuz acaba
gamzela5 Ezgi3454 merhaba gaviscon yarısını mı anne sütüne karıştırıyordunuz ? Aynı ilaçları verdi doktorum günde kaç kere kullandınız acaba ben doktorumuza sormayı unuttum da
Woody Milagrosss Ben dr emziriyordum zaten sadece. Mama değil dediğim Mama olsa ek gıdaya nasıl katayım😀