Eliffmomm ay yavrum benim ya kıyamam seni çok iyi anlıyorum 2 aylık bebeğim ben eşim uyuz olduk canım bebeklere en iyi gelen bir krem var adı HİPOKORT her gün akşam boyun aşağı heryerine sürüyorsun ama ensesi kafası yüzünde varsa oralarada sür benim kızımın vardı sürüyorduk ertesi akşam banyo tekrar krem ertesi akşam banyo tekrar krem her gün geçene kadar böyle devam edeceksin eşimle ben için de eczanede uyuz karışımı yaptırdık dermotoloğa yazdırdık normal sende yaptırabilirsin ama sigortalı daha ucuz oluyor 75 ₺ sanırım Onuda 3 gün hiç yıkanmadan ve üstümüzü hiç değiştirmeden her gün yatmadan sürdük 3 günün sonunda yıkandık kükürtlü sabunla her şeyi nevresimleride yıkadım her yeri temizledik en az 60 ta yıkadım sıcak ütü basmak lazım birde şu an bende de kızımda da yok çok şükür kızımızada uyguladık bu karışımı buda iyi geldi ama diğer krem hemen geçirdi sanki her gün kükürtlü sabunla banyo yapmak en iyi çözüm ve rahatlatıcı bebişide kükürtlü sabunla yıka bizde öyle yıkadık şu ara salgın var ve bebeklerde daha sık görülüyor maalesef benim neredeyse çoğu yakınım uyuzla mücadele ediyor şu an..
karışımın bi adı yok eczane hazırlıyor bebek kremi adı da HİPOKORT
inşaAllah geçer birde şakın ev çok sıcak olmasın mümkünse hafif serin olsun çocukta üşütmeyecek şekilde inçe giyinsin çorap giymesin gece ince polar at üstüne uyuzu en çok sıcak yayıyor çünkü yumurta bırakıyor bu illet geçsede yumurtalar canlanıyor o yüzden sık banyo ve serin ortam bizde geçti İnşaAllah sizde de geçer eşimde de geçmek üzere yatakları ayırdık çocuğada yaklaştırmıyorum kısır döngü oluyor yoksa