Gamzeyup Kocamın kulaklığını makineye atmışım. Şimdi çalışmıyor sizce çöp mü oldu kulaklık. Tamir edilir mi ayyy çok maralim bozuk. Başına gelen, bı bilgisi olan var mı?
Arasannesi Gamzeyup hassas oluyor kulaklıklar nenden bile bozuluyor.yıkandıktan sonra kullanılabılecegını sanmıyorum.benımkı de su girmiş patlamıştı hoparlörü çöpe gitti
Mrv-_- Gamzeyup bir bardağa pirinç doldurun kulaklıkları da içine koyun her yerini kaptacak şekilde.. bi gece beklesin öyle. Bir ihtimal düzelebilir.
asyasare Gamzeyup bende yikamistim ama benimki kablolu olandan. kuruyunca calisti 3 sene gecti ustunden hala kullaniyorum😂
Deletedmom9 Gamzeyup Yaaaa ay çok üzüldüm Ya bende yıkadım sizin gibi eşimin cebinde attım ama kuruyunca çalıştı bi Pirince falan mı koysanız bilemedim.
Deletedmom9 Gamzeyup Hayır ben genelde bu tür şeyleri makineye atınca fön makinesini uzaktan tutarım kuruması için zaten 1 2 gün bekledi kullanmadı eşim sonra çalışmaya başladı ama makineden direkt alınca çalışmadı önce.
Gamzeyup Deletedmom9 bizde fon makinesiyle kurutmaya çalıştık. Umarım bu bizimkide çalışır. Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için 🙏☺️❤️