Giray Hanımlar merhana 15 günlük bebegimi emziriyorım ama lohusalık kafasımıdır nedir acaba doyuyomudur diye diye düşünüp duruyorum nasıl anlarım doyup doymadıgını ve 15 günlük bebek bir öğünde kaç cc/ml emmelidir
iremceren Giray çişli bez sayısı fazla ise doyuyodur doymayan aç bebek uyumaz ağlar sürekli kendimden biliyorum 😂
omerrmoms Giray ac olan bebek kesinlikle uyumaz. Bas bas ağlar. Yavrum 1 gün ac kaldı ordan biliyorum cisli bez sayısı 5i geciyorsa. 15 gün kontrolünde kilo alımı güzelse sute devamke tabiki de yeterlidir kuzum benim
Zeynommom Giray doymuyorsa ağlar sürekli bebek bi de kilosundan belli eder ama takmamak lazım bence benimde ilk bebeğim o kadar karmasa yaşadım ki bu konuda mamaya bile başladım kendi kendime aslında her bebek bence annesinin sutu ile doyuyor rahat ol cnm bebeğin sağlıklı ise takma kafana bunları
Giray iremceren günde 5 kere işiyor belki daha fazla kakasınıda yapıyor çok şükür 3 kere falan her agladıgında acaba açmı diyorum ne kadar emdigini göremiyorım 😂
iremceren Giray keşke memeler şeffaf olsa derdim bu durumda 😂 biraz lohusalık biraz tecrübesizlik ne yapsanız haklısınız ama çişi kakası düzenli ise önce sakin olun içinşz rahat değilse de hekime danışıp kilo ölçümü yPtırın ❤️
Giray Pazartesi yaptırıcam inşallah kilosu iyidir içim rahat olsun bu lohusalık gerçekten çok zor 🤷🏼♀️
Giray Zeynommom bende mamaya başlıcaktım vazgeçtim pazartesi kilo kontrolü var inşallah kilo almıştır herşey yerindedir 🙏🏻🙏🏻
emation55 Benm oğlumda 21 günlük emziriorum 1 saat geçmio hatta emzirmeyi bıraksam hemen ardından ağzıyla aranıo tekrar doymadığını düşünüyorum valla kndide memeyi bırakmıo ben bıraktırıorm doyup memeyi bırakan bi bebek değil anlayamıorm bende