Btlyldz13 Kızlar kızım yaşına girecek 2 hafta sonra yavaş yavaş yürüyor ama sol ayağını yan basıyor arada korkuyorum normal mi yürüdükçe düzelir mi götürsem mi acaba doktora
leylaatiryaki Btlyldz13 bizde de öyle bir durum vardı ilk yürüdüğün de ben doktorumuza danıştım düzgün bir şekilde yürüyene kadar normal dedi kızım simdi 14 aylık çok güzel yürüyor sıkıntı yok
vilnius Btlyldz13 bizde bir hafta sonra yaşımıza gidicez. Ve yan basıyoruz , tam anlamıyla yürümeyi öğrenene kadar normal olduğunu düşünüyorum denge kurabilmek içim her şekilde ayakta durmaya çalışıyor sonuçta .
Mucizem_06 Btlyldz13 canın bı ortapedi doktoruna götür ve ayakkabısını iyi al be de yan basıyorum hafif 30yasina gircem duzeltenedim ailem bilinçli aslında memurlar ama kundaklmayi yanlış yapmışlar heralde babaannem ananem faln öyle duydum
Mucizem_06 Btlyldz13 benim bebeğimde de çok az oldu gibi sonra düzeldi mesela ayakkbasi çok iyi olsun evdede yakın ayak gezsin diyolar ama havalar soğuk malum kaş yaparken göz çıkartma bı gidin için rahtlar sonrdan duzelcek biseydir
Btlyldz13 Mucizem_06 doktorumuza mesaj attım oda her bebek öyle yürür ilk başlar takip et öyle götür dedi